Sneeuw vrij!

Sneeuw vrij!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ver voordat ik naar school ging vanmorgen  , kreeg ik al berichtjes van leerlingen ( de eerste on 6.15 uur ). Mevrouw ""Gaat school wel door met dit weer". Nu was er hier in het Westen nog niet veel aan de hand vanmorgen , goed er lag sneeuw maar het was nog prima te doen om naar school te gaan. 

Mijn antwoord was dan ook dat school gewoon door zou gaan! 

Ze druppelde vanmorgen wat mopperend binnen , wat een onzin dat we naar school moeten , levensgevaarlijk , jullie willen zeker dat we ons nek breken , ze waarschuwen dat je thuis moet blijven en waar zit ik ?? echt mijn ouders zijn al net zo erg , volgens mijn vader ging hij vroeger bij alle weersomstandigheden naar school, pfff ik moest zelfs fietsen ! het gemopper verstomde gelukkig toen de les begon en net toen we druk aan het werk waren , kwam de teamleider binnen !

Okay mensen allemaal even luisteren: "vanwege het extreme weer en de sneeuwbuien die er nog aankomen , sluit de school om 12.10 uur. Ga allemaal meteen naar huis zodat je op tijd thuis bent voor om 1400 uur de echte buien losbarsten "

Ineens een andere chemie in de klas , niemand let meer op . Er worden afspraken gemaakt , ik zie blije snoetjes om me heen ! Een leerling zegt : Ziet u wel mevrouw ik had net zo goed niet kunnen komen !

Ik kijk naar buiten, de eerste sneeuwvlokken beginnen al te vallen . Ik hoop dat ze allemaal veilig thuis komen ! Leren doen we morgen wel weer! 

Greetz Lenie Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Niks zo fijn als sneeuwvrij. Ik herinner het me nog wel van vroeger.
| 14:14 |
nou ik ook ! Heerlijk op de slee!
| 14:21 |
Veiligheid voor alles :)
| 15:36 |
Ja vind ik ook ! Je hoeft het niet op te zoeken !
| 15:38 |
Precies :)
| 15:55 |
Wat kunnen pubbers nog heerlijk kind zijn als er sneeuw valt
| 22:10 |
ach ja één vlokje sneeuw en ze zijn weer 8 hihi !
| 22:33 |
heel erg leuk
| 01:07 |
Ja lekker sneeuwballen gooien !
| 08:11 |
Lekker toch een dagje vrij
| 16:45 |
Nou precies !
| 17:03 |
Aaah kinderen uiteindelijk toch weer allemaal blij ...
| 14:54 |
welja ! en lekker een middagje vrij is natuurlijk ook heel fijn !
| 15:50 |
Ja niks zo veranderlijk als t weer .. beb zelf vroeger ook gehad dat we dus moesten komen lopend door n pak sneeuw, daar aangekomen toch naar huis. was ik ook best door geergerd lol maar hopelijk komt iedereen veilig thuis!
| 14:52 |
Ja ik kan me nog herinneren dat we schaatsend naar school gingen zo hard had het geijzeld
| 15:50 |
Begrijpelijk besluit en begrijpelijke blijdschap :-)
| 12:23 |
precies het is hier ook bar en boos !
| 13:14 |
Ik hoor net van mijn dochter dat haar jongste twee ook vrij zijn ...Het is volgens het KNMI niet verantwoord om de weg op te gaan ,er zijn mensen die moeten werken die kunnen niet zomaar naar huis
| 12:15 |
Ja precies , ik ben ook nog lang niet thuis hoor , sommige kinderen kunnen niet gehaald en daar ga je toch op wachten ! Als het niet anders kan , kan het niet anders . Maar risico lopen als het wel anders kan doen we maar niet!
| 12:19 |
Hahaha hier ging het al net zo.
Vanaf 11 uur kon iedereen huiswaarts
| 12:13 |
mijn eigen kinderen ook om 1300 uur vrij !
| 12:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen