Steentjes door het hele land ( nou ja op een paar plekjes)

Steentjes door het hele land ( nou ja op een paar plekjes)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tijdens onze vakantie in Denemarken kwamen we een vrouw tegen die steentjes beschilderde ! Niet zo bijzonder denk je misschien maar ze liet de beschilderde steentjes overal achter en gaf ze weg . Soms zette ze er een quote op en ze vermeldde op de achterkant haar email adres . Zo was ze via de mail al met heel veel mensen in contact gekomen .

We vonden het idee leuk en besloten ook een paar steentjes te maken , we hebben er een paar zelf gehouden en een paar weggegeven . Ook hebben we er een paar op willekeurige plekken achter gelaten  in de hoop dat iemand er blij van wordt.

Bovendien is het ook erg leuk om te doen . Eerst moet je de stenen even goed afwassen en afdrogen en dan kan je ze versieren dan kan op veel manieren .Ik teken gewoon met stiften en een witte gelpen voor de figuurtjes, vervolgens heb ik ze afgelakt met blanke nagellak want dat had ik in huis !

De kinderen vonden het ook leuk om stenen te maken, dus we gaan het zeker nog een keertje doen . Dan moeten we wel eerst stenen vinden natuurlijk !

greetz Lenie

Vogelsteentjes maken.

En deze is ook leuk !Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi gedaan, je hebt een mooie en vrolijke stijl 😁. Wat voor stiften heb je gebruikt?
| 08:09 |
gewoon de stiften die ik in huis had van mijn kinderen ! 
| 09:47 |
Oh mooi dan snap ik wat je bedoeld.
| 14:01 |
super mooi zijn ze
| 19:50 |
Ja het is ook heel leuk om ze zomaar voor iemand ergens achter te laten !
| 01:06 |
Heel leuk idee.. wie weet laat ik ooit een steentje achter :)
| 16:54 |
Zeker doen , ze zijn leuk om te maken !
| 20:32 |
Heel leuk en je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt en kunt natuurlijk!
| 00:05 |
Ja precies een steen in één kleur met een simpel figuurtje of woord erop is ook al heel leuk!
| 09:53 |
Dat is ook zo hoor! :-)
| 02:01 |
Wat leuk ook zeg
| 10:08 |
Dankjewel!
| 21:27 |
Het is leuk om steentjes te maken :-)
Ik heb het in Spanje gedaan:
yoo.rs/millieballon/blog/doodlestones-1491332732.html?Ysid=49104
| 19:09 |
Wat grappig, ik heb ook stenen door het hele land..... nou ja op een paar plaatsen dan. ;-)
Als ik nu links van me kijk, liggen er weer een paar om neer te leggen. Enig toch !
| 20:44 |
zeker super leuk!
| 23:12 |
Het is ook erg leuk om er poppetjes van te maken. Sommige stenen schilder je een gek gezicht op, andere stenen truitjes en shirts, weer andere stenen broek of rok en dan nog schoenen of laarzen. En combineren maar! Echt hilarische combinaties kun je er mee maken en helemaal leuk als het ineens op iemand lijkt! Dan is het weer een leuk cadeautje voor die persoon.
| 22:50 |
ja dat heb ik inderdaad wel eens op pinterest voorbij zien komen
Ook leuk om te gebruiken bij het voorlezen ! als verhaalsteentjes!
| 19:24 |
Hahaha ja! Eigenlijk kun je bijna alles met steentjes! Nou ja, behalve koken dan...... (Ook al zegt men dat je met knoflook en uien alles lekker kunt maken......)
| 16:58 |
je kan wel met stenen koken hoor ! heb ik weleens gedaan in de wildernis! kookmand en daar hete stenen uit het vuur ingooien , breng je met stenen zo het water voor de thee of soep aan de kook !
| 12:22 |
Ja superleuk wat je met steentjes kunt doen he? Doe het ook al jaren. Had ook een hele berg in mijn voortuin liggen maar er zijn er nog maar een stuk of 4 over geloof ik. Hahaha, blijkbaar vinden mensen ze zo leuk dat ze denken dat ik het niet zal missen, een steentje meer of minder.....
| 22:47 |
Ik heb het meer gezien, doodlestones heet het dan geloof ik?
Maar gaaf idee! Misschien kan ik eens een steen bewerken met mijn bijenwas *inspiratie aan!*
| 11:05 |
Nou daar ben ik wel heel benieuwd naar dan . succes!
| 10:47 |
Dank, als het lukt zie je ze op Yoors verschijnen ;-)
| 10:59 |
dan ga ik je even volgen , kan ik het niet missen !
| 12:25 |
Leuk!
| 12:32 |
go go go! Ben benieuwd of het werkt met dat wasgedoe.
| 16:59 |
Wat een leuk idee! Heerlijk als je zo'n mooie versierde steen vindt! Wat een leuk cadeautje!
| 19:23 |
het is ook leuk om iemand blij te maken !
| 12:41 |
Heel leuk om dit te doen..ik zag dit idee ook bij Millieballon{ook hier op Yoors} en vind het echt leuk dat dit meer mensen doen..de gedachte hierachter is ook zo leuk! Je hebt mooie stenen gemaakt!
| 16:55 |
o, wat leuk dat meerdere mensen het doen
| 12:40 |
Das een leuk idee!
| 14:29 |
bedankt!
| 12:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen