Vakantiekiekjes Zwemmen in een grot


Na de eerste foto waar ik zelf op sta , dacht ik ik doe ook nog mee met wat mooie natuurplaatjes aan de vakantiekiekjes challenge van Ingrid .

Ik hou van de Griekse eilanden , deze foto is gemaakt op Zakynthos vanaf de zee want we zaten in een boot om de  zeeschildpadden te spotten , daarvan heeft alleen mijn zoon foto's gemaakt met zijn camera , voor een foto met een mobiel bleven we er net iets te ver vandaan omdat we de dieren niet wilde storen al dachten andere toeristen daar anders over. Die dieren werden echt belaagd onbegrijpelijk gewoon , onze kapitein vertelde dat hij dat niet deed omdat dan de kans bestaat dat ze geen eieren gaan leggen omdat ze slecht tegen stress kunnen!De diren kunnen zelfs door stress overlijden !

We zwommen die dag ook door een grot heen , zo mooi om een keer te doen , na afloop fotografeerde ik de grot 

Binnen in de grot ware de kleuren nog mooier , ijsblauw , spierwit  echt prachtig !

Het was werkelijk prachtig !

greetz lenie