Valentijnsdag Challenge

Valentijnsdag Challenge


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is alweer een tijdje geleden , zeg maar toen ik nog jong , fris en fruitig door het leven ging en leerlingen me nog niet stokoud vonden of me vertelde dat ik net zo oud ben als hun oma, maar ik dwaal af sorry!

Valentijnsdag viel die dag op een zaterdag en 's morgens ging de bel , er stond een man voor de deur met een werkelijk prachtige bos rozen ! Heel even verdacht ik mijn echtgenoot , maar nee dat was eerlijk gezegd onmogelijk Allereerst weet hij nooit wat voor datum het is , ten tweede is hij totaal niet romantisch en ten derde zou hij nooit bloemen voor me kopen omdat ik niet van bossen bloemen hou !( wel van bloemen in de natuur trouwens)

Maar gelukkig zat er een kaartje bij ! Er stond op : Fijne valentijnsdag , voor altijd de jouwe ! xxx John !

Tja , John ik had geen idee wie dat was , mijn man stelde wat lastige vragen en het werd bijna ongemakkelijk maar goed als je iemand niet kent kan er ook niets aan de hand zijn zo redeneerde mijn zeer nuchtere man !

Ik zette de bloemen in een vaas en vergat het hele voorval , totdat s'avonds ineens de bel ging , er stond een man op de stoep . Hij stelde zich voor als John , tja jullie raden het al ,het enige valentijnsboeket dat ik ooit kreeg was niet voor mij bestemd maar had een straat verderop op hetzelfde nummer bezorgd moeten worden !

Greetz LenieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo leuk om na te vertellen. Begrijp heel goed dat het voor een ongemakkelijk moment zorgde
| 18:54 |
Ja haha , maar het kwam goed gelukkig inmiddels 25 jaar verder en nog steeds zeer gelukkig !
| 21:18 |
Wat een verhaal zeg.
Sneu voor die John dat zijn verrassing verkeerd bezorgd werd.
| 18:47 |
Ja als je nu voor eeuwig de jouwe bent of wil zijn voor iemand en dan de bloemen verkeerd laat bezorgen echt te sneu!
| 21:18 |
gedaan
| 18:24 |
Gelukkig nam je man het goed op haha, je zult er zomaar enorme ruzie om kunnen krijgen........... Wel een heel leuk verhaal uiteindelijk geworden en gelukkig is de bos nog bij de juiste terecht gekomen!
| 18:12 |
haha wij hebben eigenlijk zelden ruzie en al helemaal niet om dit soort dingen
| 18:22 |
Gelukkig maar haha
| 18:25 |
Dat is nou spijtig :-)
| 16:28 |
ja , maar goed ik hou gelukkig niet van bloemen , en chocola heb ik wel een paar gekregen op deze mooie dag !
| 16:30 |
Och arme, dat is wel heel erg sneu!
| 16:27 |
Ja precies ! dat vind ik nu ook !
| 16:28 |
Snifff
| 17:02 |
Valentijnsdag & Challenge moet je alleen nog even in een aparte tag zetten ;-) Dus twee tags van maken
| 17:03 |
okay
| 18:23 |
:-)
| 19:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen