Waar laten we die tanden? Crea challenge 2018 Maart

Waar laten we die tanden? Crea challenge 2018 Maart


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ook in Maart doe ik natuurlijk weer mee met de Crea Challenge 

Ik kreeg het verzoek van een moeder om eens mee te denken , ze had bedacht om in het babyboek van haar dochter ook de eerste tandjes te bewaren , maar ze wist niet zo goed hoe , Een plastic zakje vond ze niet mooi dus gingen we samen opzoek naar een leuk alternatief.

Heel veel mensen hebben iets bedacht voor onder het kussen zodat "de tandenfee"de tandjes makkelijk om kan ruilen , gelukkig vond ik hier een leuk patroontje van een tandenzakje en met een kleine aanpassing kon dat prima voor in een babyboek .

Wat heb je nodig :

  • wit vilt 
  • gekleurd vilt
  • bijpassend garen
  • schaar en naald


Ik heb eerst een tand geknipt van wit vilt ( op de hierboven gelinkte site staat een mal ) en een strook van gekleurd vilt aan de bovenkant knipte ik de zijkanten een beetje ronder om een mooi zakje te krijgen 

Leg de tand op het vilt en naai de tand met kleine steekjes vast , het lijkt erop dat de tand op zijn kop zit maar dat komt goed met het vouwen van het zakje .

Vouw nu het zakje dubbel met een kleine omslag , zoals de blauwe op de foto en naai de zijkanten met een rijgsteekje dicht . Hier ben ik afgeweken van het originele patroon en heb het flapje ook aan de zijkanten dichtgenaaid, hierdoor kunnen de tandjes er minder goed uitvallen, 

Klaar is je tandenzakje 

Natuurlijk kan je dit zakje ook gebruiken voor de magie van de tandenfee , dan naai je de zijkant dicht zonder ook het flapje dicht te naaien zodat de tandenfee het zakje snel en makkelijk open krijgt.

In het kader van het delen van creativiteit , vind ik het wel leuk om een tanden zakje weg te geven , wil je een zakje ontvangen laat dan onder dit bericht in een reactie weten welke kleur je leuk vindt en ik verloot onder de reacties een zakje , ben je geen lid van Yoors dan kan je ook meedoen door een reactie te plaatsen onder mijn facebook bericht 

Lid worden van mijn facebookpagina kan hier 

Greetz Lenie 

Crea-challenge 2018

Klik hier door naar de oproep van de crea challenge 

signup

Heb je ook iets leuks gemaakt om met ons te delen , 

Word dan lid van YoorsBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat een leuk idee!
| 11:22 |
dankjewel!
| 11:20 |
Wat leuk gemaakt zeg, in mooie kleuren!
Ps: Hij zou tevens in de eenzaam rood challenge passen! ;-)
| 01:43 |
o ,ja rood is er ook bij!
| 14:13 |
Haha, als je ergens in de tekst wilt vermelden dat ie ook voor de 'eenzaam rood' challenge is, wil ik 'm met alle plezier in het overzicht zetten hoor! ;-) Maar niks moet hè...
| 14:44 |
ik ga nog eens nadenken over de eenzaam rood challenge , deze laat ik gewoon in de crea challenge anders wordt het wel wat verwarrend denk ik !
| 14:57 |
Haha, prima hoor! De crea-challenge is ook leuk! Vooralsnog kijk ik alleen ;-)
Tijd hè... altijd die tijd, haha!
| 15:12 |
ja dat is best herkenbaar die tijd!
| 15:13 |
Ja, daar was ik al bang voor, haha! Ach, we gaan gewoon door en doen wat we willen en kunnen toch?
| 15:15 |
Super schattig weer gemaakt crea bea hoor
| 14:31 |
Dankjewel!
| 21:41 |
Ja dit past wel in een boek
| 10:23 |
Ja precies en je raakt ze niet meer kwijt ook !
| 13:04 |
Ik vindt hem helemaal geweldig! Super leuk gedaan!
| 10:23 |
Dankjewel , ik vind ze zelf ook erg leuk geworden
| 13:03 |
Leuk gevonden. En heb je een verzoekje gestuurd
| 10:15 |
Caro ik heb geen verzoekje binnen volgens mij !
| 13:03 |
Je hebt mij toch wel toegelaten op je groep :)
| 13:06 |
okay ,dat heb ik niet bewust gedaan dan haha sorry!
| 13:09 |
Wat ontzettend leuk.
| 09:40 |
Dankjewel!
| 09:41 |
Wat zijn ze schattig! Leuk gedaan! Dank voor je deelname weer!
| 09:37 |
Dankjewel!
| 09:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen