×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Yoors promoten


Tijdens ons oud en nieuw uitje , heb ik natuurlijk mijn hele familie over Yoors verteld , vooral aan Sanne mijn nichtje die volgens mij door de dingen die ze doet hele leuke content kan schrijven voor Yoors

Vandaag even met haar gezeten en haar eerste blog "Hier ben ik "staat online 

Het werkt dus echt om mensen enthousiast over Yoors te vertellen!

Echt te leuk dat ik zo iemand aan de yoors familie heb toegevoegd , ik promoot haar even in dit blogje gewoon omdat het mij zo leuk lijkt als ze morgen wat reacties heeft en om haar een beetje op weg te helpen !

Dus hou je van taart , paarden of ben je sportief , kijk dan eens bij haar ! Ik ben zelf erg benieuwd naar haar blogjes 

Greetz Lenie

hier ben ik

Lees hier de hier ben ik van Sanneexpand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts