×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHopelijk mijn nieuwe liefde

Hopelijk mijn nieuwe liefde


Hello Yoorsies en welkom weer op een nieuwe blog van mij.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb gepost maar ik ben blij dat ik weer terug ben.


Deze blog gaat over, je leest het al, mijn nieuwe liefde.
Sommige mensen gaan zich afvragen waarom ik dit blog. Dat komt door de volgende reden:

Mijn moeder (Jeannette van Poppel) die ook op Yoors zit heeft een blog gepost over mij dat ik mijn vriendin verloor op een redelijke rot manier en heeft erover geblogd. 

Het was het meisje van mijn leven als ik eerlijk moet zijn en was echt een lieve meid, maar (er is altijd een maar) ze had een grote 'rugzak' als je me begrijpt. Daardoor zat ze te 'struggelen' met haar gevoelens en heeft t met me uit gemaakt met die 'smoes'.

Toen ze het had uitgemaakt met mij heeft ze gezegd dat er misschien een kleine kans was dat ik haar terug zou krijgen want ik bleef voor haar gevoelens hebben. Alleen ze zei dat die gevoelens niet zomaar terug komen en helemaal niet snel.

Waarom ik nu zeg dat ze het op een kut manier heeft uitgemaakt, voor de zekerheid dit is het nog niet.

We zitten bij elkaar in de klas en ze had me gevraagd om nog wel vrienden met me te zijn, waarop ik zei dat ik geen vrienden meer wou zijn als zei de volgende of dezelfde dag met een ander ging lopen.
Dus die dag op school deden we niks maar ik zat daar wel met een lang gezicht en helemaal niet oplettend terwijl zij de tijd van haar leven had en nog geen eens naar me omkeek. Kort gezegd, die dag was ik 'dood' voor haar wat mij dus heel veel pijn deed.

De school was uit en ging naar huis met nog steeds een lang gezicht, maar na nog geen halfuur krijg ik een appje van haar hoe het met mij ging. Waarop ik antwoorde "Nogal kut". 
Ik vroeg toen aan haar of ze nog steeds aan het struggelen was en ze zei het volgende:
Ze zei "ik heb je iets te vertellen waarop je niet hoopte". Ja toen wist ik het al dat ze gevoelens terug had gekregen maar niet voor mij. Nee het was voor een andere gast waarmee ze 3 dagen van te voren afsprak en allerlei grapjes over maakte met mij toen we nog hadden met: "proef je hem nog" en nog veel meer dingen die ik eigenlijk niet wou horen.
Maar oke ik wist toen op dat moment dat ze dat zei dat ze haar gevoelens terug had, dat ze waarschijnlijk al gevoelens voor hem had en niet meer voor mij.

Als jullie goed op hebben gelet zijn die gevoelens van 0 naar 100 gegaan in maar liefst 8u terwijl ze die ochtend het met mij had uitgemaakt. Maar ik had haar gewaarschuwd dat de vriendschap over zou zijn wat dus ook is gebeurd want we hebben nu erge ruzie.

We hebben nu 0% contact en kijken elkaar niet eens aan want ik ben en blijf nog wel boos op haar. Wat ik ook weet is dat ik het haar nooit vergeef want ik vind dit een rotstreek, en eerlijk, ik heb het recht om boos te zijn. Maar dat is dus verleden tijd en ben haar gelukkig helemaal vergeten want er is dus een nieuw meisje in zicht.

Ik heb alles aan haar verteld en ze snapt mijn kant heel goed en heeft ook geen contact meer met mijn ex. Wat haar keuze blijft, ik heb t haar niet ingefluisterd. Sindsdien ben ik beter met haar omgegaan en het contact verbeterd wat bij mij uiteindelijk geen gewone vriendin is geworden, maar mijn toekomstige 'liefde' is geworden.

Het is niet echt snel gegaan, ik zat eerst ook na te denken over mijn gevoelens en zat ermee in de knoei en wist niet meer of ik me blij, boos of verdrietig moest voelen. Alleen mijn gevoel zei naar een tijdje wel wat nu nog steeds is is dat mijn gevoelens weer beginnen te werken als ik bij haar ben. 

Ik zit elke dag met haar te appen en zelfs dan werkt mijn gevoel weer en voel ik me blij als ik zie dat ze terug aan het appen is naar mij. Klinkt misschien raar maar werkt bij mij nu wel zo.

Ik krijg nu wel veel te horen van vrienden dat ik te snel ga en zit er zelf ook aan te denken of het inderdaad te snel gaat. Dat is dus waarom ik deze blog post.

Ik wil vragen of het inderdaad te snel is wat ik doe en of ik rustig aan moet doen. Laat het weten met een reactie. 

Wil je het verhaal misschien vanaf het punt zien van mijn moeder, Neem gerust een kijkje op haar post. 
Scroll naar onder en klik op de post van mijn moeder en dan wens ik jullie nog veel leesplezier


Bye Yoorsies


Medeleven met je kind.

lees hier de blog van mijn moeder om het verhaal in haar ogen te lezen ;)

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!