Ik als christen

Ik als christen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals je al aan de titel kan zien, ben ik een Christen.

Waarom heb ik me verdiept in het Christendom?

Ik ben geboren in Breda, Brabant en ben zonder een geloof opgegroeit. Totdat ik uit huis werd geplaatst samen met mijn zus in België in een gezinshuis. Toen ik daar was geplaatst had ik eerlijk gezegd 'schijt' aan god zegmaar. Maar aangezien dat gezinshuis Christelijk was moest ik mee naar de kerk, wat ik uiteindelijk niet meer erg vond. Daardoor heb ik mezelf er in verdiept.


Wat doet het Christendom met mij?

Kort gezegd. Veel. Het Christendom is echt belangrijk voor me vanaf toen ik gelovig werd. Ik zette God op nummer 1 van mijn lijst. Aangezien ik echt niet meer zonder God kan. Ik bid elke dag voor t slapen en eten enzo. Want ik vind het belangrijk als God bij mij staat.


Wat zie IK in het Christendom?

Ik zie heel veel in het christendom. Ik zie vrijheid en blijdschap en geen shit en pijn. Als ik altijd bid voel ik me vrij want ik kom op voor mijn geloof en heb respect voor andere geloven, en dat maakt mij ook gewoon een christen.

Ik ben blij dat ik als Christen mag leven en ben gelukkig dat ik de evangelie mag verkondigen.


Wat denkt u over het geloof, laat het weten met een reactie.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geloof in jezelf. Dat is wat telt.
| 03:21 |
Ook ik leef met God, alleen toch een beetje anders dan k als kind leerde
we weten in deze tijd zoveel meer dan men toen wist..doet niets af van de Gods kracht natuurlijk
| 11:35 |
Prachtig, er zijn meer christenen hier, leuk om elkaar hier te ontmoeten.
Ik ben wel een open-minded christen, dus niet keihard zwart/wit en kokerperspectief.
Ik kan nog out of the box denken ook!
| 19:55 |
Mooi hoe God mensen tot zich roept, Bjorn.
Voor mij betekent het geloof ook heel veel. Ik schrijf er ook met regelmaat over hier op Yoors. Neem gerust eens een kijkje...
| 17:14 |
Hele mooie woorden. Recht uit het hart!
| 15:56 |
ook ik ben christen en ja... ik ben er trots op om de Here Jezus Christus te mogen volgen
| 15:45 |
Prachtig geschreven Johan, ik ook, ik ben blij een christen te zijn!
| 19:54 |
dank je wel hoor ik ben er echt wel trots op
| 21:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen