×

Yoors


Inloggen
×

YoorsIk als christen

Ik als christen


Zoals je al aan de titel kan zien, ben ik een Christen.

Waarom heb ik me verdiept in het Christendom?

Ik ben geboren in Breda, Brabant en ben zonder een geloof opgegroeit. Totdat ik uit huis werd geplaatst samen met mijn zus in België in een gezinshuis. Toen ik daar was geplaatst had ik eerlijk gezegd 'schijt' aan god zegmaar. Maar aangezien dat gezinshuis Christelijk was moest ik mee naar de kerk, wat ik uiteindelijk niet meer erg vond. Daardoor heb ik mezelf er in verdiept.


Wat doet het Christendom met mij?

Kort gezegd. Veel. Het Christendom is echt belangrijk voor me vanaf toen ik gelovig werd. Ik zette God op nummer 1 van mijn lijst. Aangezien ik echt niet meer zonder God kan. Ik bid elke dag voor t slapen en eten enzo. Want ik vind het belangrijk als God bij mij staat.


Wat zie IK in het Christendom?

Ik zie heel veel in het christendom. Ik zie vrijheid en blijdschap en geen shit en pijn. Als ik altijd bid voel ik me vrij want ik kom op voor mijn geloof en heb respect voor andere geloven, en dat maakt mij ook gewoon een christen.

Ik ben blij dat ik als Christen mag leven en ben gelukkig dat ik de evangelie mag verkondigen.


Wat denkt u over het geloof, laat het weten met een reactie.