×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Curtis 50 Cent Jackson komt naar Nederland

Curtis "50 Cent" Jackson komt naar Nederland


Zoals jullie misschien al in een van mijn vorige post hebben gezien. Zei ik dat Eminem naar Nederland kwam.
Nou hij is gekomen en als grote fan ben ik er NIET geweest en vind het zo stom maar ik heb nu de kans om 50 Cent in het echt te zien.

50 Cent komt in September dus genoeg tijd om mijn geld te sparen en te kijken hoe ik daar naartoe ga. Niet alleen ik ben een grote fan van rap en ik ga zeker met iemand die dr ook van houdt en kijk er echt naar uit om met hem te gaan en dat is mijn broer Mike Ras.

Toen mijn broer zei dat er een kans was om 50 Cent te zien was ik meteen verkocht en wou er eigenlijk meteen naartoe ipv in September.

Door mijn broer ben ik ook naar rapmuziek gaan luisteren en heb eerlijk gezegd geen spijt ervan dat ik het heb aangenomen.

Het liefste wat ik nu wil is iedere GROTE Amerikaanse rapper in het echt zien en dan heb ik het niet over de rappers van nu maar ook van voor mijn tijd (bv LL Cool J, 2pac, ...).

Ik hou van rap en het is echt een heel deel van mijn leven geworden en het is zelfs zo dat als ik in een dip zit muziek en vooral rap me dr bovenop kan zetten en me weer vrolijker maakt.

Kort samengevat: Ik hou van rap en ben blij dat ik een kans heb om een van de grootste rapper te zien.

Wat is jou favoriete muziek genre.
Laat het weten in een reactie.


Byee Yoorsies
En hij heet Curtis
17-07-2018 23:26
17-07-2018 23:26 • Reageer
Ja jij en je broer gaat zeker naar 50 cent. Daar gaan we voor.
17-07-2018 22:26
17-07-2018 22:26 • Reageer
DiaantjesLife
Wat ontzettend gaaf dat je naar 50 Cent gaat! Ik ben geen echte rap fan, al zijn er wel een aantal nummers die ik goed vind. Ik hou vooral van muziek waar je lekker op kunt dansen en dat kan bijv. Daddy Yankee zijn, maar ook Pitbull en Scooter. Ik ben geen liefhebber van het "levenslied" zoals dat heet, al is het op feestjes soms wel gezellig. Als er maar een beat in zit, dan ben ik al blij haha
15-07-2018 09:23
15-07-2018 09:23 • Reageer