Mijn eerste keer wiet roken

Mijn eerste keer wiet roken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn eerste keer wiet roken was echt niet zo makkelijk voir mij aangzien ik niet rook. Dus na mijn eerste hijs hoeste ik alles bij elkaar. Maar nu ik ong. 3,5 maand blow kan ik er wel ong. tegen. Ik gebruik het deels ook wel medicinaal om beter in slaap te vallen. Voor de rest na mijn jointje vind ik het een fijn gevoel geven het stoned zijn. Gewoon lekker luieren en een filmpie kijken met drinken en wat chips en dan komt alles goed.

Van mij mag je wiet enzo Drugs noemen maar ik vind het niet echt een drug.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Over geloof in God schrijven en toch blowen, maakt mij een beetje erg ongeloofwaardig... maar ja, ik kijk tegenwoordig nergens meer van op binnen het Christendom...
| 22:56 |
Ik blow om medicinale redenen en als ik het goed heb is wiet een plant en door God gemaakt. God wilt iedereen graag genezen en helpt ons daarmee want wiet is namelijk medicinaal dus door God gemaakt en gecreeërd en dat geloof ik ook en mijn hart staat altijd voor God ik zet wiet niet boven mijn God
| 22:59 |
Plus er staat niet in de Bijbel dat wiet gebruiken slecht en niet mag en ik heb de Bijbel helemaal gelezen en het komt niet aanbod.
| 23:02 |
Ik zou er wel voor oppassen om niet verslaafd te raken hoor, het is dan heel moeilijk om af te kicken toch?
| 19:59 |
Geniet ervan jongen
| 00:05 |
Zolang je geniet ;)
| 00:50 |
Iedereen moet doen wat ze zelf willen
| 13:19 |
zelf zou ik het niet doen, maar als jij ervan kan genieten, wie ben ik om je tegen te houden
| 20:27 |
Ik zou het eigenlijk ook wel eens willen proberen.
| 20:18 |
hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt
| 19:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen