×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Pokemon kaarten op marktplaats

Pokemon kaarten op marktplaats


Ik gebruik Marktplaats best vaak. Natuurlijk om te kopen maar ook om te verkopen.

Nu was ik vroeger een hele grote Pokémon fan en moest ik dus kaarten hebben want ja als je een Pokémon meester wilt worden, heb je sterke Pokémon nodig ;)

Ik vroeg altijd aan mijn moeder geld om een box te kopen waar een stuk of 100 kaarten in zaten. Ze kostte toen nog 17,50. Wat nogal duur is voor iets dat je zo doormidden scheurt en je niet meer kunt gebruiken.

Nu was ik wel zuinig op die kaarten want ze waren me veel waard en nu ik het heb over waarde wil ik het gaan hebben over een andere waarde.

Het klinkt misschien gek maar als je een Pokémon kaarten verzamelaar bent. Kun je van je hobby zo goed als je WERK maken.
Ja werk

Pokémon kaarten van voor het jaar 2000 kunnen al makkelijk 100 euro zijn als je het aan verzamelaars koopt. Die mensen geven er veel voor. Net zoals de eerste editie kaart van Charizard. Iedereen wil Charizard en vooral de eerste kaart.

Op Marktplaats staat er super veel op en allemaal voor gekke prijzen. Niet allemaal maar de meeste zijn duur.

Ik ben daarin slim om geen bod te geven maar ik laat de mensen lekker bieden. Waarom dat slim is?

Als ik 100 kaarten wil verkopen voor 40 euro dan heb k een limiet qua bedrag. Als ik laat bieden en iemand bied 30 euro maar iemand anders wilt die kaarten ook hebben, blijven ze bieden en kan ik misschien wel van 40euro naar 90euro gaan. Ligt er maar net aan of mensen je kaarten willen hebben maar Pokémon kaarten zijn gewild.


Pokémon is al redelijk oud maar nog steeds helemaal in. Bekijk Pokemon GO. Mensen spelen dit spel nog steeds!
Nu er pas weer een nieuwe game is uitgekomen (Pokémon let's go eevee en Pikachu) blijven mensen Pokémon kennen. Plus er komen steeds meer Pokémon bij.

Ik vind Pokémon nog steeds wel leuk maar ben niet meer zo'n grote fan als eerst, nu veranderd dat wel aangezien ik ook ouder word.

Wat vind jij van Pokémon of Pokémon kaarten?
Laat het weten in de reactie.


Fitness

Lees hier mijn vorige blog
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties