Wat is belangrijk voor mij #1


Wat vind ik belangrijk in het leven, wat zet ik op nummer 1 van mijn lijstje.


1) Het eerste van mijn lijstje is het geloof ( god).


Waarom ik Het Geloof op nummer 1 zet zijn een paar redenen,

- Sinds ik geloof zie ik de wereld anders, god heeft mij een andere visie op het leven en de wereld gegeven en daar ben ik hem dankbaar voor.

- Sinds ik Het Geloof ben binnengestapt voelde ik mij vrij om alles te uiten en te geven aan God. Toen ik dat later ook deed was er bijna niks meer waarvoor ik me moest schamen en dus gewoon rechtop doorliep. Natuurlijk schaam ik me soms wel eens kapot bv. als mijn moeder mij een 'lekker kontje vind' dan schaam ik me echt KAPOT!

- Ik ben zelf nog niet gedoopt, waarom zeg ik 'nog niet', omdat ik dat ook van plan ben in Oktober en voel me er vrij in en mijn familie heeft er respect voor. Gelukkig maar.

- Ik heb de Bijbel* gelezen, voor wie niet weet wat een bijbel is kijk onderop deze pagina naar het sterretje. En door de Bijbel heb ik God NOG beter leren kennen en hem wezen volgen. En dat doe ik nog steeds. En heb al zat ervaringen dat God mij ook volgt en mij helpt. Ik heb helaas nog nooit een Engel gezien die mij daadwerkelijk hielp, maar dat komt nog wel eens een keertje.

- Ik ben niet gelovig opgegroeid, sinds mijn 9de ben ik al uit huis geplaatst en ben toen in België gezet ( wil je dat verhaal ook lezen kijk dan op mijn blog "mijn 7 jaar in België) en dat huis was christelijk. Dus ik moest wel elke zondag mee naar de kerk en vond dat uiteindelijk niet erg meer. 


Zo dit zijn mijn redenen waarom ik Geloof (God) op nummer 1 zet