×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Weg van Jeugdzorg #1

Weg van Jeugdzorg #1


Het is nu zo ongeveer 2 weken geleden dat ik weg ben van Jeugdzorg/Juzzt en ik voel me nog steeds heerlijk en super fijn.
Het enige wat nu is is dat ik moet wennen om nu gewoon thuis te zijn en niet op een avond terug te rijden naar Juzzt.
Het feit dat ik vrij ben en eindelijk goed kan leven als een tiener en vrij mag zijn als een tiener is zo fijn maar het is zo anders.

Ik heb 9 jaar "gestreden" tegen Jeugdzorg wat me al een hele hoop stress heeft gegeven kan ik nu allemaal loslaten.

Het enige waarop ik me nu moet focussen is de toekomst en wat er allemaal op mijn pad komt. Want ik ben nu eenmaal 18 en dan gaat er een zware deur open.

Gelukkig krijg ik er hulp bij want in mijn eentje zou ik het nooit kunnen en zou ik na een paar weken diep in de put zitten. Dus ik ben er heel blij mee.

Nu wil ik niet alleen slecht over Jeugdzorg praten (alleen het feit dat een deel van mijn leven verkloot is door hun) wil ik wel zeggen dat ik in die 9 jaar veel heb bijgeleerd en ik veel ben veranderd in allerlei opzichten.
Ik ben goed gegroeid, heb veel geleerd (wan ik was een dombo) en heb geleerd om goed voor mezelf te zorgen. Voor de rest kon ik de verblijfplekken allemaal gevangenissen noemen want ik had haast geen vrijheid wat wel belangrijk is voor een tiener van 17 jaar.
Voor een 17-jarige jongen is het niet echt goed om af te spreken dat ik om 10u thuis moest zijn! Dan begint de gezelligheid net!

Dat is nog maar hel nummero 1!

Nu bespaar ik jullie met het lezen want er komt nog veel meer. Dat gaan jullie zeker zien in de komende blogs die ik ga posten.

Ik zie jullie weer bij de volgende blog

Bye Yoorsies
Lekker vrij om te gaan en staan waar je wil. En lekker terug bij ons. Bij je familie waar je thuis hoort. Ben blij dat je weer bij ons thuis woont moppie.
17-07-2018 22:25
17-07-2018 22:25 • Reageer
Soberana
Ik heb de blogs die je moeder hierover schrijft, ook allemaal gelezen. 
15-07-2018 01:27
15-07-2018 01:27 • Reageer
DiaantjesLife
Ik kan me heel goed voorstellen dat je enorm moet wennen. Je hebt tenslotte 9 jaar in een heel ander ritme geleefd als dat je nu ineens hebt. Vrijheid die je daarvoor niet had etc. Stapje  voor stapje kom je wel verder, maar het heeft zeker tijd nodig! Succes ermee en ik lees het vanzelf 😉
14-07-2018 09:23
14-07-2018 09:23 • Reageer