×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Onze geweldige papa!

Onze geweldige papa!


Ik zeg expres onze geweldige papa en praat dan over mijn echtgenoot. Maar met mijn zoon van 3 betrap je jezelf er gauw op dat je man ook papa gaat noemen :D

Mijn man, tja wat kan ik erover zeggen. Het blijven mannen en die hebben een compleet eigen wereldje ten opzichte van de vrouw. Daarnaast niemand is perfect en hoe veel ik van mijn man ook hou zijn er echt wel dingen die "beter" kunnen. En nee daar bedoel ik absoluut niets negatiefs mee. De perfecte man is nou eenmaal nog niet geboren.


Maar als vader mag ik echt in mijn handjes wrijven met mijn man. Ik vond al snel dat hij het geweldig deed als vader. Hij had zoveel passie en liefde voor zijn kind. Maar dat mag je ook wel verwachten van je man als hij een kind van je krijgt.

Toch hoor ik het zo vaak anders.


"Mijn man gaat er nooit vroeg uit voor de kinderen" of " Ik moet op tijd naar huis want de kleine moet ingebakerd word en dat kan mijn man niet" of mijn favoriet "Mijn man weet niet goed hoe hij een luier om moet doen"

Het is iets wat ik helemaal niet van deze tijd vind. Er zijn weinig moeders die niet werken tegenwoordig. Op zijn minst parttime. En dan vraag ik me toch eens af wat manlief in die tussentijd doet thuis.

Tuurlijk mijn man heeft ook echt wel dingen dat ik denk mmmm dat doe ik toch net even anders maar hij doet het en steekt er de volle 100 procent in.

Ik denk dat buiten zijn liefde voor zijn zoon het ook komt omdat hij uit een gezin komt waar vaders kookt,de was strijkt en de boodschappen doet. Maar ook omdat wij beide wisselende diensten heeft. Dus hij MOET ook wel. Ik kan dan niet even thuis komen om te helpen.


En dat waardoor ik zo enorm aan onze geweldige papa.

En mama blijft ook nog wel goed hoor. Er blijven dingen wat mama gewoon wat beter kan. Vooral als de kids ziek zijn. Want laten we wel wezen, als een man ziek is.... :P