20 days challenges dag 14, Hobby

20 days challenges dag 14, Hobby


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dag 14 en dan is Hobby aan de beurt. Maar welke hobby moet ik nemen? Ik heb zoveel hobby's. Dat is trouwens leuk om te vermelden, enkele jaren geleden had ik helemaal geen hobby's, was ik alleen maar aan het werk. Lezen was het enige wat ik wel deed. Nu heb ik het schrijven van blogs als hele grote hobby, 

Verder hou ik van honden, we hebben nu Zoë in huis, de hond van onze dochter en Zoë logeert twee weken bij ons, heerlijk. Wat hebben we al kilometers gelopen zeg. Voor haar is dat ook goed want thuis komt ze er niet zo vaak uit en ik ben thuis dus kan ik wandelen wanneer ik wil.  Zaterdag of zondag wordt ze alweer opgehaald. Tijdens een wandeling sprak ik met een man, die een hond heeft en om een lang verhaal kort te maken, ik bood aan om in de vakantie op hun hond te passen, wat was de man blij. Dus honden zijn mijn hobby.

Ik mag het huishouden graag doen en het weer sfeervol maken, iedere keer net weer anders. Met vriendinnen afspreken, winkelen, zwemmen, een goede film kijken, wandelen , noem maar op. De tijd vliegt voorbij en dat had ik niet verwacht toen ik in december 2015 afgekeurd werd voor mijn geliefde werk. Toch heb ik een fijne invulling aan mijn leven gegeven en al moet ik oppassen, ik ga de laatste maanden niet eens meer over mijn grenzen, ik heb het geleerd schijnbaar, hahaha.

De foto van de header is van mijn kamertje, we noemen het ook wel kantoor. Er staan 2 bureaus. Eén  voor mijn man met zijn computer en zaken van het werk en één voor mij met al mijn spullen, administratie, schrijfwerk. Het kamertje is een troepie momenteel en ik moet er een dagje in rommelen en opruimen en..........her- inrichten. De foto van mijn boekenkast is dus een rommelige foto maar wel sfeervol.

Dat was mijn aandeel voor vandaag weer.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik lees niet genoeg meer...wel een leuke relaxe hobby!
| 01:31 |
Ja dat is het zeker. Ik ben ook helemaal in een boek. Haha.
| 01:50 |
uhhhh hoort een boekenkast niet zo te zijn??hihi
| 23:05 |
Eigenlijk wel hè. Ik wilde altijd graag een boekenkast in de kamer. Maar dat wilde Tite niet want een boekenkast is vaak rommelig.
Daarom staat hij gezellig in mijn kamertje.
| 23:08 |
klopt en maakt niet uit toch waar hij staat.
| 23:32 |
Precies. Ik zit er altijd te schrijven. Leuk hoor.
| 23:41 |
ja lekker hé zo'n plekkie. Ik heb mijn eigen kamertje en Fred ook voor zijn hobby. Echt fijn hoor.
| 14:38 |
Oh super is dat. Dan kun je daar ook de boel de boel laten. Ideaal.
| 16:09 |
en in Fred zijn hobbykamer komt mijn hulp niet behalve het raam lappen als ze dat nodig vindt en de vloer zuigen. Verder is alles verboden.hihi
Mijn kamer doet ze wel en ik zorg dat ik op woensdagavond de eventuele zooi in mijn bureaula gooi.
| 16:52 |
Haha mannen willen dat niet. Kunnen ze niks meer terug vinden
| 18:00 |
Fred maakt alles steeds schoon als hij klaar is. Als je dan zijn werkbank ziet lijkt het wel een chirurgenkamer alles keurig op een rij. Althans wat hij nodig heeft met wat hij aan het doen is de rest hangt aan de muur etc.
| 23:34 |
Wat goed van hem zeg. En het werkt ook lekkerder als alles op zijn plaats hangt.
| 23:43 |
iedereen kijkt ook altijd met open mond naar zijn kamer. Hij heeft zoveel gereedschap en machines. Er hangt en staat echt voor een aardig kapitaaltje.
| 23:51 |
Leesvoer is er bij mij ook altijd, maar ik ben een bibliotheek-lezer.
| 16:57 |
Ik ook hoor.
Ik heb net ( eindelijk ) het nieuwste boek van Camilla Lackberg gekocht. Heks.
Maar die mag ik pas lezen als ik 3 boeken van de bieb uit heb. Hahaha
| 17:02 |
een kast vol met boeken vind ik ook gezellig, die van mij staan helaas in dozen ivm ruimtegebrek
| 16:35 |
Leuk he. Jammer is dat, dat je geen ruimte hebt.
| 16:38 |
dat is het zeker
| 16:41 |
Ik vind zo'n kast met boeken er altijd leuk uit zien
| 12:27 |
Ja, ik ook. Ik wilde het eerst in de kamer maar vond mijn man niet leuk. Dan maar zo.
| 12:28 |
Het ziet er gewoon uit als een lekker werkkamertje. ;-)
| 12:25 |
Ja, dat is het ook hoor. Dank je.
Ik mag er erg graag zitten schrijven, schemerlamp aan. :D
| 12:28 |
leuk toch zo'n rommelig kamertje , te strak hoeft voor mij echt niet het moet gezellig zijn
| 12:08 |
Ja dat is ook zo hoor. gezellig is het zeker, ik mag er zo graag zitten schrijven.
| 12:09 |
Vind jij je boekenkast rommelig ??
Moet je mijn bureau eens zien ....
| 12:00 |
Haha dus het valt mee?
Ik ben ook zo'n pietlut, vind al gauw iets rommelig.
Maar bedankt dat het toch mee valt.
| 12:02 |
En ik heb genoten van je aandeel :) Ik geef toe, het is best een moeilijke challenge vandaag, maar goed gedaan! Gedeeld :)
| 11:59 |
Ja, maar wel heel leuk om te lezen wat iedereen doet he?
Dank je maar weer, Kim. xxx
| 12:03 |
Graag gedaan, jij bent bedankt om mee te doen xxx
| 12:08 |
Ik vind de challenge super. Nooit eerdere aan meegedaan en nu doe ik aan 3 mee, hahaha.
| 12:10 |
:))
| 12:13 |

×

Yoors


exit_to_app Inloggen