Bij Yoors gaat het om delen

Bij Yoors gaat het om delen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bij Yoors gaat het om delen. Of je nou een kunstenaar bent, een fotograaf, dichter, een creatieveling of een blogger, alles is leuk om te plaatsen en te delen.

Ik lees ook berichtjes dat men zich stoort aan het delen of het vragen om te delen. Dat snap ik niet goed. Er is een challenge, je krijgt extra yp dan en dan deel je toch overal en je mag er dan toch ook om vragen?

Ik deel ook graag voor anderen. Daar gaat het hier toch om? Dat Yoors gezien wordt en groter wordt. Dat is de filosofie achter Yoors. We maken mooi werk, dat mag gezien, gelezen worden en ook heel graag gedeeld.

Ik hoop dat we samen nog lang door gaan met mooi werk af te leveren en dat werk mag gedeeld worden. Graag zelfs.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook ik mis je, maar las hieronder van je dipje. Neem je tijd Gerda, Youp heeft je even lam gelegd, dat gaat ooit over...dan denk je alleen nog maar aan de mooie dingen met hem.
| 09:40 |
Zo is het ook. Ik mis hem verschrikkelijk en het was de druppel.
Maar ik schrijf volgende week een blog over hoe het gaat.
| 12:03 |
delen is altijd goed, ik mis je hier op yoors ;-)
| 16:10 |
Ja dat klopt. Ik heb een behoorlijke dip even. Gaat wel over maar ik kom weer hoor. Lief dat je het vraagt, doet me goed, dank je.
| 18:19 |
fijn te horen dat je weer komt, iedereen heeft soms tijd nodig voor zichzelf, knuffel van deze kant
| 18:24 |
Dank je wel hoor. Xxx
| 18:32 |
Delen is goed
| 18:40 |
Ik denk dat het goed is om blogs te delen, waar je jezelf in kunt vinden.
Niet delen om het delen, maar wel delen om het delen. Wat ik bedoel? Niet lukraak alles delen, want dan loopt ook je eigen account in de social media vol. Maar delen om ook anderen te laten delen in goede informatie, een leuke blog, je eigen visie, of.....
| 09:57 |
Bij Yoors gaat het om veel meer dan delen. Delen is ook niet verplicht. Ik snap niet dat mensen dat soms als een 'druk' kunnen ervaren.
Wat stoort is dat bij Yoors-challenges de posts overheersend gaan over het bedelen om kliks. Ik heb veel liever dat men klikt omdat het iemand aanspreekt.
| 12:15 |
Ja, dat is waar, dat je zou moeten delen omdat iets heel mooi is. Denk jij dat de mensen die het storend vinden dat iemand om het delen vraagt, het als druk ervaren?
Het is inderdaad wel heel overheersend, klopt en de groepen zien niks anders als yoors.
maar ach, het is een challenge en die gaat weer over.
| 12:36 |
Sommige leden gaven aan het als druk te ervaren, doordat er veel over gepost werd/wordt.
| 13:11 |
Ok ja dat kan inderdaad.
| 19:10 |
Daar geef ik je gelijk in!
| 19:03 |
Ik ben blij met wat je schrijft. Ik heb ook gevraagd of men mij een beetje wilde helpen en las later op yoors dat vragen erom niet gewaardeerd wordt.
Fijn om te lezen hoe jij erover denkt en dankzij jou heb ik de lopende challenge gehaald.
| 17:54 |
Dank zij mij? Maar dat is leuk. Gefeliciteerd en zeker daar draait het toch om. Ik ben ook blij met jouw teactie.
| 20:22 |
;-)))
| 21:04 |
Ik ben er nog niet helemaal in thuis hor. begrijp op het delen op die speciale pagina's niet goed . hoe je dat doet. Komt tijd komt raad, ik zal het best ene keer goed onder de knie krijgen neem ik aan ;-)
| 11:41 |
Je pakt je blog, kopieert de link en je zet het op een facebookgroep.
| 12:26 |
dank je wel.. nu nog zoeken waar deze allemaal zijn ;-)
| 12:46 |
Ik geef je wel een lijstje.
| 14:05 |
Oh ja, wil je dat doen ? wat lief. Krijg ik wellicht wat meer overzicht hoe en wat
| 17:02 |
Ik doe het heel snel hoor. Heb visite gehad en nog geen tijd gehad.
| 20:23 |
lieverd, altijd op JOUW tijd en tempo ! Ik heb alle tijd
| 21:34 |
Is goed hoor.
| 21:50 |
Dat delen gaat je inmiddels goed af. Kom je overal tegen... het is je dus gelukt.
| 09:44 |
Ja, inmiddels een lijstje en dan gaat het well. Ik deel niet altijd hoor. het is zoveel werk . Dank je wel hoor !
| 10:36 |
Graag gedaan.
| 12:01 |
Daar ben ik blij om.
| 12:02 |
dat denk ik er ook van
| 11:28 |
Precies toch.?
| 12:26 |
Helemaal met je eens, ben pas begonnen met delen, en het bevalt mij goed..
| 06:41 |
Zo is het. We gaan gewoon verder.
| 12:27 |
Ik heb geloof ik 6 blogs die nog en paar views nodig hebben tot hun volgende mijlpaal. Maar ik wil graag dat mensen mijn blogs zien omdat ze hem willen zien. Als ik de mijlpalen bereik is dat omdat mensen uit zichzelf mijn materiaal hebben bekeken. Dat geeft een zo veel grotere kick dan views waar ik om zou hebben gevraagd!
| 06:14 |
Dat is uiteraard het allerbelangrijkste. Zo denk ik met mijn blogs ook. Maar met een challenge deel ik wel extra.
| 12:28 |
Delen mag ook gewoon hoor, no problem!
| 02:27 |
Vind ik ook.
| 12:40 |
Met je eens.. we werken (zal even voor mijzelf en jou omdat ik weet dat ook jij veel tijd in je blogs steekt) er tenslotte hard zat voor. Steken er genoeg tijd in, en vele uren vaak. Als je dan net tegen zo'n grens zit, mag je best proberen die te bereiken of iets wat weer even onder de aandacht proberen te brengen. Ik heb echt heel veel blogs intussen, en de blogs die onder deze grens zitten zie ik nu graag erover heen gaan.. Soms moeten mensen ook even verder kijken dan hierover te oordelen zonder even te kijken om wat voor blogs het gaat denk ik..
| 00:24 |
Precies. Ik vind het ook belangrijk dat mijn oudere blogs ook weer gelezen worden en nu weer door ook andere mensen. De blogs zijn echt heel goed en mooi.
En wat je zegt hoor. Jij steelt er ook veel tijd in en dat mag aangeprezen worden, vind ik.
| 00:31 |
Precies. En gezien het feit dat de mensen ook nog reageren met een reactie als ze het dan lezen (na zo'n oproep) bevestigd toch dat het geen onzin is wat je aanprijst. Bovendien zorgt dat ook voor meer verkeer extern uiteindelijk als men het voor je deelt, toch?
| 00:42 |
Ja zo is het helemaal. Ach ja. We gaan gewoon door hè en dan vinden ze er maar iets van.
| 01:10 |
Ja precies..
| 08:53 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen