Candle in the wind ( England's rose ) Lady Diana

Candle in the wind ( England's rose ) Lady Diana


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
       

Het is op 31 augustus 20 jaar geleden dat prinses Diana van Engeland verongelukt is, zo wordt het tenminste genoemd maar ze is vermoord natuurlijk. Ik was een enorme fan van haar, vond haar beeldschoon en ze had een humor zeg, geweldig.

Heel veel mensen weten nog precies waar ze waren toen het verschrikkelijke nieuws op het journaal kwam, zo ook ik. Ik zat lekker in de tuin, het was mooi weer en mijn vriendin kwam langs. Ze zei: Zit je in de tuin? Ik zei, ja natuurlijk, het is toch heerlijk weer? Nou, toen vertelde ze me dat Lady Di omgekomen was bij een auto ongeluk en ik geloofde het niet. Ik ben naar binnen gevlogen, tv aan en inderdaad, het was zo en ik ben niet meer voor de tv weg gekomen. Mijn vriendin wist hoe gek ik op Diana was en bleef ook tv kijken.

Het was een gekte die dagen, weken maanden erna en elke dag was er wel iets op tv. De enorme bloemenzee bij het paleis, het volk dat zo enorm huilde, ze was zo ontzettend geliefd. De begrafenis en dan die arme kindertjes, 15 en 12 jaar oud waren Prins William en prins Harry. Het bloemetje op de kist met de woorden: Mommy. Ik heb zo zitten huilen, vreselijk. Het lied van Elton John: Goodbye Englands Rose ( Candle in the wind ) tranen met tuiten natuurlijk.

Lady Diana Spencer, een gewoon meisje, een kleuterjuf en zo verlegen. Toen de pers het wist, dat zij degene was waar prins Charles mee ging, had ze geen moment rust meer, de paparazzi volgde, achtervolgde haar overal. In een mum van tijd was niet alleen heel Engeland, heel de wereld werd verliefd op haar.

De verloving kwam eraan en ik weet nog steeds wat ze droeg, dat blauwe pakje met het witte shawltje en die ring met een blauwe saffier en diamanten die nu prinses Kate draagt. Toen ze trouwde met Charles, ik weet nog zo goed dat ze uit de auto kwam en haar enorme jurk was zo verkreukeld, ik schrok me naar zeg. De bruiloft was mooi natuurlijk al heb ik nooit begrepen wat ze toch in die Charles zag. Dat bleek ook wel want het huwelijk was niet goed en een scheiding was het gevolg. Ze heeft het ook zo moeilijk gehad met die Engelse stijfheid en die Charles, die alleen maar van Camilla hield.

Diana werd mooier en mooier en ze bleef wereldberoemd. Ze begaf zich in bepaalde kringen, ging met mannen uit, ze leefde helemaal op. Heerlijk om te zien hoe zij, toen ze uit dat harnas was, genoot van haar leven. Helaas was dat maar kort want ze werd vermoord.

Je kunt natuurlijk zeggen wat je wilt over haar maar een goede moeder was ze zeker, de jongens waren echt stapel op haar. Op 27 augustus komt er een programma op RTL 4 waarin Prins William en Prins Harry vertellen wat voor een moeder ze was en alle herinneringen aan haar. Ik heb voorstukjes gezien en echt, ik ga dat uiteraard zien. Want al is ze nu 20 jaar geleden overleden, ik blijf altijd fan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het blijft een heel ontroerend nummer. Ik was nog te jong om het te begrijpen maar ik weet dat veel mensen het niet konden geloven
| 09:49 |
Nee echt. Ik zei ook, het is niet waar!! En ze is vermoord hoor.
Het nummer is inderdaad prachtig.
| 10:03 |
Mooie blog, ik weet het ook nog, was in de Cevennen in Frankrijk, Belgen vertelden me het nieuws op de camping.
We waren met stomheid geslagen, zie me nog zitten op dat grasveld daar, aire naturel, bij en boer.
| 23:11 |
Vreselijk. En ze is nu weer veel in het nieuws hè. Zo gaat dat. Maar ze aanvecht een geweldige vrouw.
| 23:17 |
Ook ik weet nog waar ik was, we waren namelijk niet ver van de plek des onheils dus dat blijft je echt bij. Al was ik nog een kind, mijn moeder was gek op haar en vond het verschrikkelijk. Ik wist toen nog niet veel af van het koningshuis daar, en leerde pas later hoe een mooi mens Diana moest zijn geweest. Zij is absoluut vermoord, ik twijfel daar niet aan na wat ik afgelopen jaren heb geleerd over de wereld en zeker over hun koningshuis daar.. heel erg.. zij maakte de wereld niet slechter maar beter met haar goede karakter als je het mij vraagt.
| 20:46 |
En ik Ben ook nog fan.
| 16:01 |
Fantastisch he.
| 16:07 |
ja vreselijk was dat hé. Ze had zo'n speciaal lachje. Zo zonde dat zij in het net van Charles kwam ik heb het nooit begrepen. Camilla past beter bij hem....wat een stel.
| 16:41 |
Met Camilla had hij altijd al een verhouding. Ook voor, tijdens en na Diana. En dat lachje heeft William ook.
| 17:32 |
ja klopt. William is precies zijn moeder.
| 17:42 |
Precies dat schuine lachje en echt sprekend.
| 17:49 |
yep zijn broer is van een heel ander kaliber!!
| 23:49 |
Ja dat is een beetje een rebel. Moet ook kunnen.
| 10:55 |
vindt um nu wel leuk ja. Heeft hij niet bepaald van die schijn dooie vader.hihi
| 21:25 |
Ach ja, het is ook een verhaal apart, die Charles. Vroeger een mega rijtijd gehad op kostschool. Geen liefde van zijn ouders gehad. Klaargestoomd voor koning en het nooit geworden. Niet best.
| 21:33 |
oh is dat zo ik heb geen idee moet ik zeggen. Zal wat milder over hem denken. :-)
| 22:00 |
Haha ja het is vreselijk voor hem geweest. Maar ik heb dat allemaal gelezen, als royalty liefhebber. Hahaha.
| 22:17 |
zover gaat dat bij mij niet. Ja Alex en Max die volg ik wel. :-)
| 22:26 |
O ja die zijn super gewoon. Zij is zo prachtig he.
| 22:43 |
nou zeker hoor. Heel smaakvol ook!!
| 23:27 |
Rijtijd moet rottijd zijn.
| 21:34 |
Ben heel benieuwd naar de docu, ben/was geen fan of zo kan me ook niet heugen waar ik was toen ze verongelukte maar ben gewoon benieuwd hoe haar kinderen dit alles hebben ervaren.
| 16:06 |
Moet je echt gaan kijken hoor.
| 17:33 |
Dit nummer hebben we ook gedraaid op mijn oma's begrafenis.

Altijd zei ze dat ze geen cd-speler had, want dat zou te lastig zijn in het gebruik.
Totdat we na haar overlijden een cd-speler verstopt zagen staan met 1 single erbij; Candle in the wind ( England's rose ) Lady Diana
| 14:13 |
Wat bijzonder is dat zeg. Heel mooi.
| 17:39 |
Ik vond haar echt een fantastische vrouw. An English Rose indeed!
| 13:13 |
Heel fantastisch inderdaad.
| 17:47 |
Ze was een geweldige vrouw, en heel wat leuker dan die stijve Camilla, hoewel die wel beter past bij stijve Charles. Hoe het precies is gegaan zullen we waarschijnlijk nooit weten.
| 11:51 |
Nee, het schijnt zo te zijn dat Charles al voor Diana met haar ging. Zij was toen nog getrouwd of pas gescheiden en dat kon natuurlijk niet. Toen heeft Charles Diana maar genomen. Zelfs vlak voor hij trouwde, belde hij nog met Camilla.
| 12:01 |
Het is moeilijk voor te stellen dat iemand Camilla boven Diana kan kiezen.
| 12:12 |
Tja, weet jij wat er in zo'n hoofd omgaat? Beiden zijn zo stijf als wat maar er zullen wel gesprekken op niveau zijn. Ofzo.
| 17:52 |
Of een grote sm-kamer..........:)
| 18:03 |
Hahahahaha ja. Hij heeft een keer met haar gebeld of geappt en zei: ik wou dat ik jouw inlegkruisjes was. Echt. Haahah
| 18:38 |
BAH!!! :)
| 19:10 |
Zeg dat wel.
| 19:37 |
Ik denk dat hij gezegd had: "Ik wou dat ik jouw tampon was".
Lijkt me ook het meest logisch, want hij wou IN haar zitten, toch?
| 19:28 |
Ja dat zou ook kunnen. Jak.
| 19:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen