Wat geven we uit aan boodschappen?

Wat geven we uit aan boodschappen?
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Met zijn 3 en op.een euro of 80/90 pw soms iets meer als ik 1 vd kinderen eten meegeef(vegetariër)
| 18:22 |
Ik denk dat wij rond de 130 euro uit komen per week met 2 volwassenen en 2 meiden. Wij letten vooral op aanbiedingen en geen overbodige dingen. Frisdrank in het weekeind, en dat koop ik vaak als er een goede aanbieding is, is toch lang houdbaar. Chips alleen in het weekeind. In de vakantie mogen ze wel eens wat meer, dat is toch altijd weer een feestje ;-)
| 08:19 |
Wij leven anders door eigen tuin en ander land dus kan er niet veel mee vergelijken.
Croma, toiletpapier, afwasmiddel en vaatwasmiddel toch niet wekelijks ?
Ben al lang weg uit Nederland, maar dat zijn toch flinke bedragen, lijkt mij.
| 14:03 |
Jeetje, wat een geld! Hier een tientje per persoon per week, meer echt niet. Ik maak schoonmaakartikelen en cosmetica zelf, en kippenvoer en kattenvoer is inbegrepen.
| 05:00 |
Mijn hemel, eet je dan wel?
| 14:52 |
Jazeker, ik heb een moestuin waar ik geen geld in stop, alleen liefde, eigen kipjes en ik eet veganistisch.
| 17:55 |
ik heb drie thuiswonende kinderen en ik zit zeker op 200 euro per week. Vaak meer. En dan probeer ik al op te letten... brood van een euro bij de Lidl, dat soort dingen. Ik weet echt niet goed waar ik meer op kan bezuinigen. Als ik dan lees dat sommige gezinnen het redden met 100 euro... ik snap het niet.
| 10:13 |
Nee, precies dat snap ik ook niet. Ook vlees is een duur iets en ik koop het zelfs al bij de Aldi. Terwijl ik het liever bij de slager haal maar dat is niet te betalen. Wat een verschil in uitgaven dan hè.
| 13:14 |
Dit komt zeer overeen met mijn lijstje en bedrag.
| 17:02 |
Okee, dank je Ingrid. Jullie zijn wel met 3 man maar toch normaal bedrag dan hè. Jullie en wij.
| 22:37 |
wij geven met z'n tweetjes rond 100 euro uit. Wij gaan eerst naar de Jumbo en daarna naar AH en bij AH altijd het duurste met vaak minder dingen.
| 22:30 |
Ik ga morgen gewoon kijken of Het zuiniger kan. AH is ook duur maar daar kopen we niet echt heel veel. Meeste bij de Aldi. Tite is dus best zoals je weet en cola zero vindt hij het lekkerst, hij moet al zoveel missen. Ook sinas of wat dan ook is van een merk. Daar zit het hem ook niet in. Ik ga echt goed kijken. Dank je Marijke.
| 00:37 |
Heb je geen voorraad? Die hebben wij inmiddels wel. En die word aangevuld. Misschien ligt daar het goedkoper boodschappen doen. Wij hebben ook pepsi en hero en andere merkproducten. Werken met een weekmenu is ook een goede. En scheelt een hoop "extra" boodschappen.
| 09:53 |
Ik heb een beetje voorraad hoor dat wel. 
Super bedankt voor het mee denken. Dank je.
| 22:38 |
Wij halen ook het meeste bij appie en over het algemeen merken. De jumbo is net wat goedkoper dan appie met dezelfde merken. Aldi kom ik nooit dus ik ken hun prijzen niet. Wat heet ik ken sowieso geen prijzen die weet Fred precies. Maar weet je als je gewoon uitkomt met je budget dan ist toch goed. 
| 23:49 |
We hebben hier alleen de Aldi en de Appie. Ik zou naar Bedum kunnen gaan voor de Jumbo maar wat een gedoe. De Lidl ( schrijf je dat zo? Haha) zit in Groningen. Ook een gedoe. Tuurlijk kom ik uit maar ik lees dan dat een gezin met minder uitkomt als wij en dat snap ik dan niet. Ik wil graag wat meer overhouden , vandaar dat ik rondvraag. 
| 10:04 |
nou dat vragen wij ons ook zo vaak af. Wij hebben sinds begin dit jaar op 5 min de bijna grootste Lidl van Nederland. We zijn er 2x geweest. wij hebben ook geen zin om alles af te kleppen of alle reclame uit te spitten waar iets goedkoper is. Als je moet lukt het let maar op. Maar........kijk niet naar wat een ander uitgeeft dat schiet echt niet op. 
| 00:13 |
"dit klopt gewoon niet".... je bedoelt, ze geven minder of anders uit dan wij.
Ieder geeft uit naar eigen budget denk ik. Daarbij  ligt het ook aan de hoeveelheden.
Frisdrank bv is duur, zeker als het merk is.
| 22:28 |
Klopt hoor maar ik koop light frisdrank om dat mijn man diabetes heeft. En dat zijn merk frisdranken vaak. Andere, eigen merk light is erg waterig. Maar ik ga echt goed oppassen morgen bij de boodschappen.
| 00:38 |
Wij zijn een gezin van 5. Man, vrouw en 3 kinderen. Jongste nog in de luiers... en wij pinnen elke week 100 Euro boodschappen geld. En zijn meestal 80 Euro kwijt. Wat overblijft komt in een potje en word weer gebruikt voor de dingen die je niet wekelijks koopt. Bij ons is dat koffie, wasmiddel, pampers wc papier dat soort dingen. Wij zitten dus op 400 Euro per maand. Ik winkel hoofdzakelijk bij de A.H. en ga eens per maand naar de lidl.  
Ik maak weekmenu's en pas daar de boodschappen op aan. We hebben nooit te weinig in huis. Die 400 euro is echter wel altijd op.... als ik een paar Euro overhoud komt dit in een spaarpot. Maar ik geloof dat daar nu hooguit. 10 Euro inzit sinds begin dit jaar. Haha
| 21:26 |
Jeetje, wat knap zeg. Met 5 man!! Dan denk ik: wat koop je dan niet wat ik wel koop? Super hoor
| 21:34 |
Ik heb je blog gereposted... met een verhaaltje.
| 21:59 |
WOW! Dat is een behoorlijk bedrag! Wij zijn ook met z'n tweetjes en doen ongeveer voor 60 euro per week boodschappen. Wij gaan voornamelijk naar de LIDL en wat we daar niet vinden, halen we bij de JUMBO. Die zitten hier naast elkaar. Soms is het wel iets meer, maar dat is dan bijvoorbeeld als ik wasmiddel extra koop of scheermesjes of zo. Dat zijn dan soms net de dingen die het iets duurder maken. 
| 19:09 |
Dan moet ik toch eens goed kijken wat ik niet goed doe. Of goed maar ik wil kijken waar ik op moet bezuinigen. Zou niet weten wat.
| 21:35 |
Zolang jullie het kunnen betalen, hoeft het ook niet echt natuurlijk 😉 maar als je wat meer zou bekijken wat je echt nodig hebt. Chips en koek is niet een eerste levensbehoefte natuurlijk haha en je kunt ook bezuinigen op wel of niet merk producten. Zijn heel veel B producten die soms nog beter zijn als de A producten. Als je jezelf een week een budget oplegt, dan sta je er denk ik nog versteld van hoeveel je toch dan kunt bezuinigen. Nu denk je niet echt na en koopt "gewoon", maar wat ik al zei, als het niet echt noodzakelijk is, niet doen dan hoor 😉
| 22:14 |
Ik vind het gewoon te gek voor woorden dat een gezin met minder uit kan dan wij. En ik vind hey zonde van het geld. We moeten zeker bezuinigen en ik ga dat ook echt doen. Dank je hoor.
| 00:33 |
Ik zou moeten berekenen wat wij met z'n tweeën uitgeven. Maar huismerken schelen een stuk, en we letten erg op aanbiedingen, dus soms komt er veel ineens en dan tijden niet.
| 16:56 |
Dat klopt hoor. Merken kopen we alleen voor frisdrank voor mijn man.
Alcohol drinken we niet, dat scheelt een heel stuk ook. 
| 17:00 |
Het is altijd een beetje afhankelijk van de merken die je koopt, denk ik. En de hoeveelheden. Wij proberen de hoeveelheid chips te beperken tegenwoordig. Dat is goed voor een lager budget. En nog ergens voor, geloof ik...
| 16:50 |
Dank je hoor.
Chips kopen we alleen maar voor het weekend, dan wil je wat op tafel zetten.
Verder kopen we het meeste bij de Aldi en naar AH gaan we voor frisdrank, light, voor mijn man. Als ik lees dat gezinnen met minimaal 3 kinderen rond komen van 300 per maand, dan geloof ik dat gewoon niet.. Of ze rekenen alleen maar puur het eten.
| 16:58 |
300 per maand lijkt mij ook erg weinig voor de huishoudelijke uitgaven
| 17:05 |
Precies, dat dacht ik ook. Of, net wat ik zeg, geen frisdrank, alleen maar puur het eten.
| 17:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen