30 Day Blog Challenge: Dag 10

30 Day Blog Challenge: Dag 10


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Your views on drugs and alcohol

Jouw kijk op drugs en alcohol

Omdat dit nogal persoonlijk kan liggen, zal ik mijn best doen om mijn woorden niet verkeerd over te brengen.

Ik gebruik deze niet. Ik zeg niet dat ik nooit een glaasje alcohol zal drinken, maar ik ben niet van plan om met drugs te beginnen. Ikzelf vind dit verkeerd, ken de gevolgen en weet dat je hier onmiddellijk verslaafd aan kunt geraken. Als andere mensen dit gebruiken is dit hun eigen keuze maar ze moeten niet proberen me erin te dwingen want dan zou het wel eens kunnen dat het contact met hen verbroken wordt. 

Alcohol is uiteraard minder verslavend, zolang je het met mate drinkt.

Hoe denken jullie hierover?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
nee dank je wel
| 12:17 |
Zo'n dingen gebruik ik niet
| 09:16 |
ik drink geen alcohol en gebruik geen drugs
| 00:28 |
Precies zelfde mening als jij
| 22:59 |
Leuk om te horen! :)
| 16:06 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen