Terug op yoors!

Terug op yoors!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hey yoorsers!

Ik ben al een tijdje een yoorser, maar heb toch wel even een pauze genomen aan yoorsen. Ik heb een drukke vakantie gehad en had ook niet veel inspiratie om te bloggen. Hierdoor verliet ik Yoors en kwam ik niet meer op de website.

Nu heb ik besloten om toch weer af en toe een artikel te schrijven en ook andere artikels te lezen. Er is ook veel veranderd aan Yoors sinds de laatste keer dat ik deze website bezocht heb, dus dit kan ik ook weer gaan verkennen! Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe yoorsers met hun eigen unieke artikels die ik kan ontdekken!

Ik ben blij dat ik terug op Yoors ben!

Word ook lid van de Yoors-community!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hopelijk heel veel plezier en inspiratie deze keer.
| 07:36 |
Daar ben je weeeeer!
| 23:32 |
Aha, daar was je weer..terug van weggeweest..welkom terug zal ik maar zeggen! 😉
| 21:50 |
Welkom terug! Ik zal even checken of ik je nog volg. (zo niet dan alsnog)
| 19:00 |
Welkom terug en veel plezier.
| 18:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen