Terug op yoors 2.0


Beste yoorsers, hier ben ik dan weer. Ik heb Yoors al vaak verlaten voor een lange tijd, en heb ook vaak gezegd dat ik opnieuw zou beginnen met bloggen; dit tweede is dus wat ik weer doe op dit moment.

Ik had nooit echt inspiratie om te bloggen, en eerlijk gezegd ging het ook helemaal niet zo goed met mij het eerste semester van 2018. Het nieuwe jaar is net aangebroken, en ik heb weer het gevoel dat het niet zo goed gaat met me. Dus in plaats van met mijn vrije tijd niks te doen, kan ik toch even goed weer (proberen om te) komen bloggen?

Ik kan totaal niet beloven dat ik op een vast schema iets post of waarover mijn blogs zullen gaan - Yoors is in de tijd dat ik weg ben geweest ook best veel veranderd, dus hier moet ik ook nog even aan wennen - maar ik weet wel dat ik hoop dat dit mijn nieuwe positieve tijdsbesteding wordt!

Als er dingen zij die ik moet weten over Yoors die nieuw zijn of er onderwerpen zijn waarover iemand een blog zou willen zien, is dit altijd welkom natuurlijk!

Wil jij ook bloggen op Yoors?

Yoors is een platform waarop je je blogs, foto's, ideeën,.. kunt delen met onze community terwijl je een centje bijverdient! Klik op "inloggen" hier beneden en ontvang onmiddellijk 300 Yp; op Yoors staat 1000 Yp al gelijk aan 1 euro! Word jij ook lid van Yoors?