×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Maand van de spiritualiteit #mvds


Van 12 Januari tot en met 12 Februari is de maand van de spiritualiteit. Ik ga in deze periode elke dag een blog schrijven wat betrekking heeft op dit onderwerp.

Het thema wat aan de maand van de spiritualiteit zit is “ opnieuw beginnen

"Het leven is een leerproces met vallen en opstaan. Opnieuw beginnen is loslaten en nieuwe kansen creëren."

Ik ga deze maand verschillende onderwerpen aanhalen en dan kun je denken aan:

Hsp

Hoe doe je dat?.. Loslaten

Dromen (dagboek)

intuïtie

geschiedenis

edelstenen

betekenis

aarden

hooggevoelig ( te grote aura)

reiki/magnetiseur

Ook ga ik mijn persoonlijke verhalen vertellen over mijn jeugd en ouders waarvan ik wist dat mijn vader een ongeluk heeft gehad en ook hun overlijden heb ik aangevoeld. Over mijn dromen die ik droom. En dat zijn geen dromen over witte stranden met heerlijke temperaturen, maar dromen met een boodschap. Mijn zus die is overleden waarvan ik een week daarvoor een teken heb gehad. En over mijn Hsp karakter en wat een opluchting dat was toen ik eenmaal accepteerde dat ik ben zoals ik ben en dat dat goed is!

Wat is Spiritualiteit?

Spirittualiteit is bewustzijn, je innerlijk, je geest. Men spreekt over religie en bovennatuurlijke krachten. Ik noem het liever persoonlijke en innerlijke groei. Dat men spreekt over religie en bovennatuurlijke krachten dat snap ik wel want iemand die spiritueel leeft gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde.

Als je een gave heb mogen ontvangen en je bent helderzienden, heldervoelende , hooggevoelig, je droomt voorspellende dromen of je bent een hsp-er zie het dan als een geschenk hoe moeilijk het ook af en toe kan zijn. Het is een heel mooi gegeven als je het zelf heb geaccepteerd en daardoor kan je ook steviger in je schoenen staan.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts