×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn ( waargebeurd)  verhaal deel 3

Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 3


Aangenomen

En hij belde ..met de mededeling dat ik was aangenomen en dat de verbouwing nog zeker een maand zou gaan duren en dat we contact zouden houden.

Die periode gebruikte ik om tussen en naschoolse opvang voor de kinderen te regelen.
Over de vragen die ik stelde antwoordde hij met daar hebben we het nog wel over.

Wel een gedoe hoor, want Pablo had ook geen standaard 9-5 baan , maar werkte in 3 verschillende ploegendiensten ..al gauw zag ik het niet meer zitten hoe krijg ik nu een goed werkend schema voor mijn gezin wie wat waar wanneer werkt en naar de opvang gaat en wie pikt ze op of brengt ze weg.

Ik besloot wederom het de tijd te geven,want ik wist nog niet wat mijn werkdagen en uren zouden worden..had in ieder geval wel al opvang geregeld die ik kon bellen als ik van hun diensten gebruik wilde maken.

Ondertussen zette ik ook onze financiele plaatje op de kaart en ik wist precies hoe ik dit ging aanpakken ..eerst de huurachterstand wegwerken, daarna de postorder bedrijf afbetalen en dan..dan sparen en zoveel mogelijk wegleggen om te kunnen gaan verhuizen.

Wat duurt een maand lang als je ergens naar uit kijkt en toen ik een telefoontje kreeg met de datum dat ik zou beginnen hield ik het helemaal niet meer.
Ik bracht eerst de kinderen naar school en liep door naar de bakkerij en o wat zag het er mooi uit .

In die maand wachten ben ik regelmatig wezen kijken hoe de bouw vorderde. Maar nu zo in bedrijf is het een heel ander plaatje een mooi plaatje en de warme croissantjes lachte me al toe, want eenmaal binnen kwam Thomas Treine op me af en zag ik achter de balie een vrouw en een jongeman.
Ik werd aan hun voorgesteld als hun collega en nadat ik de bedrijfskleding had aangetrokken ging ik aan de slag.

Word  vervolgd....

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties