Mijn ( waargebeurd)  verhaal deel 3

Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Aangenomen

En hij belde ..met de mededeling dat ik was aangenomen en dat de verbouwing nog zeker een maand zou gaan duren en dat we contact zouden houden.

Die periode gebruikte ik om tussen en naschoolse opvang voor de kinderen te regelen.
Over de vragen die ik stelde antwoordde hij met daar hebben we het nog wel over.

Wel een gedoe hoor, want Pablo had ook geen standaard 9-5 baan , maar werkte in 3 verschillende ploegendiensten ..al gauw zag ik het niet meer zitten hoe krijg ik nu een goed werkend schema voor mijn gezin wie wat waar wanneer werkt en naar de opvang gaat en wie pikt ze op of brengt ze weg.

Ik besloot wederom het de tijd te geven,want ik wist nog niet wat mijn werkdagen en uren zouden worden..had in ieder geval wel al opvang geregeld die ik kon bellen als ik van hun diensten gebruik wilde maken.

Ondertussen zette ik ook onze financiele plaatje op de kaart en ik wist precies hoe ik dit ging aanpakken ..eerst de huurachterstand wegwerken, daarna de postorder bedrijf afbetalen en dan..dan sparen en zoveel mogelijk wegleggen om te kunnen gaan verhuizen.

Wat duurt een maand lang als je ergens naar uit kijkt en toen ik een telefoontje kreeg met de datum dat ik zou beginnen hield ik het helemaal niet meer.
Ik bracht eerst de kinderen naar school en liep door naar de bakkerij en o wat zag het er mooi uit .

In die maand wachten ben ik regelmatig wezen kijken hoe de bouw vorderde. Maar nu zo in bedrijf is het een heel ander plaatje een mooi plaatje en de warme croissantjes lachte me al toe, want eenmaal binnen kwam Thomas Treine op me af en zag ik achter de balie een vrouw en een jongeman.
Ik werd aan hun voorgesteld als hun collega en nadat ik de bedrijfskleding had aangetrokken ging ik aan de slag.

Word  vervolgd....

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat ziet het er gezellig uit op de foto!
| 06:30 |
O Je blogt zo leuk dat ik regelrecht naar de volgende blog ga ;-)
| 21:55 |
Dankjewel Jeannette voor je compliment.
| 17:46 |
Wat fijn voor je.
| 13:22 |
ben benieuwd hoe het bevalt
| 21:37 |
Het klinkt zelfs nog beter ...
| 19:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen