×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMijn ( waargebeurd) verhaal deel 13

Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 13


De rest van de avond voelde ik me heel fijn en kan je dat gevoel omschrijven alsof je een soort van overwinning heb behaald. Eindelijk ondernam ik actie en liet ik me horen, want ik vreesde echt voor de toekomst van de winkel.

Voor het eerst sprak ik hardop mijn twijfels uit bij Pablo. Ik vertelde hem dat ik me zorgen maakte en dat er dingen zijn en gebeuren die niet kloppen, maar heel goed mijn vinger erop leggen kon ik niet. Pablo zei daarop dat hij het een goede keuze vond om een raad op te richten zodat we met elkaar in gesprek kunnen.

De volgende morgen ging al vroeg de telefoon in de winkel. Het was Thomas met de vraag waar ik mee bezig was. De toon waarmee hij dit zei beviel me voor geen meter. Ik vroeg hem wat hij hiermee bedoelde. Hij had vernomen dat ik een raad wilde opzetten. Ja zei ik dat klopt. Iedere franchiseorganisatie heeft een raad nodig en heb ik eerst bij collega's gecheckt wat ze van dat idee vonden. En wilde ik het vandaag met jou bespreken, maar je bent me al voor. Nou zegt Thomas doe geen moeite want we zijn er al mee bezig hoor. Dit is het exacte moment dat ik doorkrijg dat hun niet met ons maar tegen ons zijn. Ik heb sterk het gevoel dat ik voor mezelf moet gaan opkomen. Wie zijn we vroeg ik. Lon en ik. Oké zei ik dat is mooi dat hoeven wij alleen nog maar een vertegenwoordiger te kiezen binnen de franchisenemers.

Op het moment dat ik dat zei dacht ik goed zo Geja niet met zijn vlo meegaan er gewoon boven blijven staan laat je niet kennen.

Nee zei Thomas dat hoeft niet ik zei toch dat wij er al mee bezig zijn. Ja zei ik ik heb je gehoord, maar wij de nemers kiezen zelf dat doet een nemer niet. Geja je moet hier mee stoppen alles is al geregeld. Ik zei hem dat hij gewoon tegen me kon praten en dat ik er niet mee ging stoppen want ik heb ook mijn rechten in dit verhaal. Ik vroeg hem wie vertegenwoordigd ons dan? Dat gaat Blondi doen ( collega franchisenemer) O jee foute boel dacht ik..Blondi is namelijk de rechterhand van Lon En toen kreeg ik een gevoel in mijn maag dat dit dus helemaal niet klopte.

Ik raakte lichtelijk in paniek. Wat gebeurt hier? Waarom willen ze alles zo in eigen beheer houden. Waarom word er zo tegen me gepraat? Ruik ik angst ..angst om grip te verliezen. Dat gevoel dat het niet klopte bleek juist want vanaf hier gaat het helemaal fout.