×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 20 slot

Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 20 slot


Slotdeel Waarom heb ik mijn verhaal geschreven?

En dan ben je ineens schuldenvrij, Yes! Wat een heerlijk gevoel is dat. Pablo en ik besluiten om een tijdje te gaan sparen. We moeten weer opbouwen en ik start met het zoeken naar een baan. Er gaat een jaar voorbij en we hebben alles op de rit. We huren een huis en betalen maar liefst € 800 huur. Daarom hadden wij het plan gevat om een huisje te gaan kopen dat zou ons ook nog eens € 300 per maand gaan schelen.

We zagen een heel leuk huis aan de Amstel en maakte een afspraak met een hypotheekadviseur van de ING. Deze meneer voorzag geen financiële problemen en zou alles in werking voor ons zetten. Na een paar dagen werden we gebeld met de mededeling dat het verder geen probleem zou zijn als we geen codering op ons naam zouden hebben. Die codering zou binnen een jaar voorbij zijn en dan zou het geen probleem opleveren.. Zo gezegd ,zo gedaan nu konden we nog een paar maanden extra gaan sparen en hadden we een leuk vooruitzicht. Na dat jaar zijn we eerst zelf op onderzoek gegaan of de codering er af was. En bleek dat hij dus net was ingegaan. Hoe kan dat?

We hebben het bedrijf genaamd dynamiet ingeschakeld om uit te zoeken hoe dat zat en of zij dit konden opheffen.


Blijkt dus dat de Rabobank ons bij de BKR heeft aangemeld nadat alle afwikkelingen zijn geweest. Dus na al die jaren van ellende worden we 8 jaar na datum gewoon nog gestraft voor iets waar wij niet om gevraagd hebben. Toen ik dit dus hoorde riep ik dat ik er zo klaar mee was met Lon Bertus en de Rabobank dat ik er mee naar buiten wilde treden. Wij zijn geen wanbetalers beste Rabobank. We hebben *%$# jullie altijd op de hoogte gehouden. Ik heb zelf elke keer weer contact met jullie gezocht. Ik kom er zelf mee dat ik iets wil betalen zolang de hulp voor ons onderweg is. Maar weet wel Lon en Rabobank dat jullie ons niet klein krijgen. Dan kopen we toch geen huisje dan knappen we dit huis toch op en mooi dat dat word.

Mijn verhaal is verteld en ik wil iedereen bedanken die dit gelezen hebben. In het speciaal wil ik Pablo bedanken voor zijn begrip en geduld en vooral zijn liefde voor mij. Om dit verhaal op papier te krijgen moesten we soms enkele gebeurtenissen samen opnieuw beleven en ik kan je vertellen dat was best pittig.


Als jullie opmerkingen of vragen hebben na aanleiding van mijn verhaal dan zie ik die wel in een reactie hieronder verschijnen.

Warme groet,

Geja
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties