×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 5

Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 5


Wij deden het met zijn drieën heel goed en na een paar weken kwam hij eigenlijk alleen nog maar het werkrooster invullen – wat op een kladje geschreven werd – en binnen 10 minuten was hij weer vertrokken.

Daar was ik heel blij mee, want ik zag hem het liefst zo snel mogelijk vertrekken – want hij vond zichzelf heel wat en dat is iets waar ik slecht tegen kan.
Ik bedacht me dat als hij nu alleen nog maar voor het rooster kwam dat het heel bijdehand van mij zou zijn als ik al de rooster klaar zou hebben liggen als hij zou komen en dat heb ik gedaan.

Eerst heb ik het bij mijn collega’s in de groep gegooid en ze vonden dat een goed idee, dus op Vrijdag ging ik inventariseren op welke dagen en uren mijn collega’s die week werkte en thuis ging ik het op de computer uitwerken en hing ik Zaterdag het rooster aan de muur in de kantoor achter in de winkel.

En die Maandag kwam Thomas binnen en liep meteen door naar kantoor om een papiertje te pakken – ik had al voorpret – en kijk mijn collega’s aan en die moesten ook lachen toen we hoorde..oh oké top!
Nou ik ben nu wel overbodig aan het worden hè waarop wij volmondig in koor ja riepen.


We zijn inmiddels twee maanden verder en doe ik ook de bestellingen plaatsen toen Thomas opeens voor mijn neus stond.
Hoi Geja zei hij – ojee hij heeft wat van mij nodig – hoi Thomas wat doe jij nu hier?

Ik kom met een leuk nieuwtje, want we willen vragen of jij hier eerste verkoopster wil worden, nou ja dat ben je eigenlijk al, want je doet alles al.
Inderdaad zei ik dus is het alleen nog een kwestie wat mijn uurloon nu word en daar moest hij wel om lachen.
Daar kwamen we samen wel uit en Thomas vertelde het aan mijn collega’s.

Rooster, bestellingen en eventuele problemen waren nu mijn eind verantwoordelijkheid en mijn ene collega vond dat niet zo heel erg leuk sterker nog zodra Thomas de deur uit was ging ze als een dolle stier tegen mij tekeer…je bent een vuile matennaaier en waarom passeren ze mij? Waarop ik zei dat ik dat ook niet wist. – nu achteraf weet ik dat wel, maar op dat punt komen we nog –

Ik heb geprobeerd rustig met haar te praten door te zeggen dat hier niks zal veranderen we zijn een team en doen het samen, maar daar werd ze alleen maar bozer om…ik besloot mijn mond maar te houden, want met alles wat ik zei werd het alleen maar erger.

Ze heeft op een gegeven moment zelf besloten om te stoppen bij de bakkerij en dat vond ik erg jammer, want ik kon – al zou je dat niet denken – goed met haar opschieten.


wordt vervolgd.....

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties