×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn (waargebeurd) verhaal deel 6
En zo vlogen de weken voorbij. Met de winkel ging het heel erg goed en inmiddels heb ik als werkende moeder mijn draai goed gevonden.

Met Diego en Emilio gaat het ook goed op school.

We zijn nu inmiddels na opening 4 maanden verder waarvan ik er 2 maanden werk als eerste verkoopster toen Thomas met nog een man de winkel binnen kwam lopen. Wat een charmante man dacht ik en toen werd het mij al heel snel duidelijk dat dit ..the big bos was..Lon Bertus. Omdat hij meteen bij binnenkomst recht op mij afliep en zei jij bent Geja ik heb al veel over je gehoord en stelde zich voor. Meteen kreeg ik een gevoel dat er een aanleiding moest zijn aan zijn komst. Ik heb die man nog nooit eerder gezien of gesproken. Hij begon gelijk aan zijn charme offensief want een charisma had die man wel.

Zo dus jij heb al meteen de winkel van mij overgenomen..eh pardon..kan u niet volgen..haha hij lachte.

Ik hoor goede dingen over jou en ik wilde wel eens kennis met jou maken..zien wie Geja is..nou oké...leuk,,wist me totaal geen houding te geven. Fijn kennis te maken hoorde ik mezelf zeggen. Lon ging verder..je hebt het hier wel naar je zin hè heb ik gehoord. Ja eh..u heeft wel veel gehoord over mij maar ja dat klopt. En meteen van zijn kant een grap; wil jij de winkel niet overnemen?

Huh..eh..ik?..toen moest ik lachen.. vroeg ik erg stotterend ja zegt Lon je hebt alle kwaliteiten in je om zelfstandig onderneemster te zijn. Wow dacht ik wat een compliment , maar meteen zei ik ook....dat kan toch niet ben niet zo vermogend hoor en heb nog een kleine schuld. Waarop Lon zei denk er maar over na dan maken we voor volgende week een afspraak op kantoor en je man is uiteraard ook welkom en weg was ie weer.

Ik ben de hele dag van slag geweest kon niet meer helder denken en kon alleen maar denken ..hoe dan? Natuurlijk heb ik meteen Pablo gebeld en die dacht dat ik een grapje maakte.

Nadat s'avonds de kindjes in bed lagen hebben Pablo en ik er de hele verdere avond over gepraat in hoeverre dat kon. Want we wisten nog niks. De volgende morgen belde Thomas om te peilen hoe ik er in stond en of ik open stond voor een gesprek.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts