×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
BLOG! Afvallen # Week 2 getting better

BLOG! Afvallen # Week 2 "getting better"


Update # week 2; 

Afgelopen week heb ik voornamelijk hoestend en snotterend op de bank doorgebracht met een lading aan zakdoekje en keelpastilles binnen handbereik. Gelukkig wel een aantal dingen kunnen uitwerken voor mijn praktijk en de tijd genomen om andere dingetjes en klusjes af te maken. Sinds gisteren draag ik een activitytracker/sporthorloge. Het was even stoeien met instellen maar super makkelijk in gebruik, heeft o.a een stappenteller en fijn dat ik deze ook kan koppelen aan de app Myfitnesspall waarin ik mijn eetschema invul.               Af en toe heb ik een frisse neus gehaald buiten maar ook alleen omdat ik boodschappen moest doen waardoor ik de afgelopen week dus niet eens in de buurt van de dagelijkse 10.000 stappen ben gekomen. Verder heb ik het sporten maar gelaten voor wat het is en de proefles yoga ook helaas moeten uitstellen waar ik echt naar uitkeek! Maar als je de hele dag rondloopt met hoofdpijn omdat je 10.000 keer moet bukken om Lego steentjes, puzzelstukjes, auto'tjes en ander speelgoed van de vloer op te rapen dan zijn push ups doen en in diverse yoga houdingen gaan staan wel het laatste waar ik aan kon denken. Maar he, al dat speelgoed opruimen en je huiskamer aan kant krijgen is ook al een hele work out op zich! 

Verder weer weinig eetlust en energie gehad waardoor ik mijn eetschema niet compleet gevolgd heb en meer op "gevoel" heb gegeten. Ik had ook niet zo heel veel zin om te gaan puzzelen met eten want ik vind het ook belangrijk om voeding als voeding te zien en niet alleen als cijfertjes. Ik merkte wel dat ik deze week veel fruit heb gegeten, weinig tussendoortjes heb genomen en kleinere porties heb gegeten kwa avondeten. En terwijl ik van meerdere mensen hoor; nou doe mij maar een griepje, da's nog eens lekker snel afvallen want ik ben dan zo 3 kilo kwijt in één week. Ehhh, nee doe maar niet want die kilo's zitter er zo weer aan.  Ondanks dat ik dus niet ben afgevallen, ben ik wel heel blij dat ik een goede en gezonde balans heb weten te vinden tussen mijn voeding en het gebruik van energie. En deze week ga ik gewoon weer door met gezond eten, niet te veel, niet te weinig(!), actiever worden en een paar sportmomenten inplannen.

Resultaat week 2: niks erbij en niks eraf!

Gezonde groeten,

Jelena