Starten met afvallen; waar begin ik?

Starten met afvallen; waar begin ik?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

3 januari 2018 - woensdag

Vandaag ben ik dan écht begonnen! Afgelopen dagen heb ik de restjes opgemaakt die nog over waren van de feestdagen en in ben ik al in koolhydraten verminderd. Mijn komend doel is om deze broek te passen. Ik krijg hem wel dicht (lang leve de stretch stof) maar comfortabel zit het niet en dat in jeans maat 34 (46 dus!) Vanochtend heb ik een schaaltje ongezoete soja joghurt met 100 gr rood fruit en een Aldi granola reep gegeten en als lunch 3 Wasa crackers vezelrijk met mager beleg en komkommer/ei/tomaat met een beetje kerrie mayonaise. Niet de allergezondste bron om aan je vetten te komen maar ja, ik moest mijn macro's passend maken.

Waar ga ik beginnen?

Gewicht: 76,4 kilo / BMI 28,1 / Vetpercentage 43,7 / Spierenpercentage 23,9 / RM 1465 / Visceraal vetniveau 7    Mijn eetschema voor deze week: 1465 kcal - 73 gr kh per dag - 98 gr vet - 73 gr eiwit (20%-60%-20%)

En ik zeg er uitdrukkelijk bij mijn eetschema want het is op op maat gemaakt en afgestemd op mijn lichaamsbehoeften en wensen. Mijn eetschema is niet alleen gericht op mijn doel (namelijk vetverlies), maar ook met mijn lichaamstype (appel) en de hoeveelheid die ik beweeg (weinig, ik heb een zittend beroep dus dat moet meer worden) en train (deze week geen krachttraining, wel wandelen 10.000 stappen). 

En natuurlijk een reminder voor elke dag; voldoende water drinken, voldoende bewegen, gezond eten en goed slapen natuurlijk!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb je een fitbit horloge (of soortgelijk) gekocht ?
| 21:54 |
Ik heb vorig jaar de Misfit Flash activitytracker / sporthorloge gekocht en deze gebruik ik sinds gisteren
| 12:52 |
Bedankt allemaal voor de succes wensen! Morgen is week 1 voorbij en heb ik weer mijn meet- en weegmoment :)
| 09:12 |
Heel veel succes !!
| 23:51 |
Heel veel succes!!
| 16:29 |
Heel veel succes!
| 21:54 |
Heel veel succes!
| 15:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen