gewicht verliezen


Ik was nooit dik, maar mijn buik, benen, heupen & armen waren toch wel een stukje dikker dan gewenst😱! Ik wilde héél graag 5 kilootjes eraf maar wist gewoon echt niet hoe!

Ik heb verschillende dingen geprobeerd. Dingen die eigenlijk niet zo goed zijn voor je lichaam😔. Ik was dan ook vaak ziek, zat niet lekker in mijn vel & echt happy was ik ook niet ...

Na veel pogingen kwam ik terecht bij dit lifestyle programma! Finally, GEEN dieet, geen strenge dingen, lekker eten & nog steeds af en toe eens wat lekkers snoepen🍬🍦. Iets dat helemaal bij mij past!

Zonder twijfel heb ik het meest uitgebreide programma genomen😊💪🏻. Ik wist dat dit gewoon eindelijk het programma voor mij zou zijn, dat ik mijn kilootjes kwijt zou raken en beter in mijn vel zou zitten😊💕 && WAUW wat een verschil! Ik heb later ook meteen de booster bij besteld💥! Daar kon ik niet in achter blijven🙈.

Ik ben 9 kilo kwijt geraakt👙, ik heb veel meer energie💥, mijn acne is weg👸🏼,mijn hoofdpijn & buikpijn zijn verdwenen🍇🍉🍓, ik ben weer happy🤗 && on top of that, ik heb geleerd hoe ik lekker & gezond kan eten voor een klein prijsje💰🍉! ( ik heb nog veel meer voordelen door het programma, maar dan zou ik nog even aan het typen zijn🙈🙈 )

Ik ben zo super blij dat ik deze stap heb genomen😊💪🏻! Ik zie ook zo veel andere ongelofelijk mooie resultaten voorbij komen in deze groep😱😊. && ik ben trots op al deze dames die ook de stap genomen hebben🚶🏼‍♀️!

#resultaat #kilo #afvallen

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!