Witje de panda


Mijn oudste kleindochter Tess wilde graag een panda dus ik in mijn patroontjes zoeken en jahoor een gevonden
van my krissie dolls

Nu heb ik boven een giga voorraad aan bolletjes wol liggen dus ik kijken of ik er wat voor had en ook dat had ik bij elkaar gevonden dus zondag vol goede moed eraan begonnen op maandag zijn ze altijd hier en op zich was ze verbaasd dat het groot werd gistermiddag was het oma hij is nog niet af nee dat klopte ik moest nog oren eraan maken en voetzolen maar hij werd al snel omgedoopt naar Witje gisteravond om tien uur was Witje af.

In het patroon stond geen staartje dus ik internet afgezocht of een panda nu wel of geen staartje heeft nou ik heb toch maar een klein staartbolletje eraan gehaakt staat echt heel erg leuk nu maar hopen dat Tess blij is dat hij af is op naar volgende opdracht een konijntje voor mijn achternichtje :-)