Witje de panda

Witje de panda


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn oudste kleindochter Tess wilde graag een panda dus ik in mijn patroontjes zoeken en jahoor een gevonden
van my krissie dolls

Nu heb ik boven een giga voorraad aan bolletjes wol liggen dus ik kijken of ik er wat voor had en ook dat had ik bij elkaar gevonden dus zondag vol goede moed eraan begonnen op maandag zijn ze altijd hier en op zich was ze verbaasd dat het groot werd gistermiddag was het oma hij is nog niet af nee dat klopte ik moest nog oren eraan maken en voetzolen maar hij werd al snel omgedoopt naar Witje gisteravond om tien uur was Witje af.

In het patroon stond geen staartje dus ik internet afgezocht of een panda nu wel of geen staartje heeft nou ik heb toch maar een klein staartbolletje eraan gehaakt staat echt heel erg leuk nu maar hopen dat Tess blij is dat hij af is op naar volgende opdracht een konijntje voor mijn achternichtje :-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk gemaakt! :D
| 02:13 |
Heel mooi gemaakt!
| 14:53 |
Wat leuk gedaan. Verkoop je ook een panda?
| 13:15 |
dit is de eerste panda die ik gemaakt heb op dit moment haak ik nog niet om te verkopen hoewel mijn dochters al diverse keren hebben gezegd dat ik dat moet gaan doen maar dan is het geen hobby meer maar iets waar tijdsdruk achter staat ik zal erover nadenken
| 13:34 |
Heel erg leuk gemaakt
| 12:35 |
dank je wel
| 13:34 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen