×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
De aanhouder wint

De aanhouder wint


Redelijk vroeg ben ik begonnen met werken, ik geloof dat ik een jaar of veertien was. Dit omdat ik graag games en spelcomputers kocht en alles zelf moest betalen. Ik heb een jaar of twee bij een rozenkwekerij gewerkt, waar ik blijkbaar een onvergetelijke indruk heb achtergelaten bij een jongen die daar werkte.

Zo ontving ik in november 2011 een vriendschapsuitnodiging van die desbetreffende jongen. Hij had toevallig ook een BlackBerry, waardoor wij gezellig konden ‘pingen’. Steeds vaker ging hij me aanklikken en steeds vervelender vond ik het feit dat hij kon zien wanneer ik zijn berichten had gelezen. Begin januari 2012 begon hij soms uit het niets te zeggen dat hij voor mijn deur stond (gelukkig wist ik dat hij mijn adres niet had) en dat hij mij zag tijdens het werken (hij wist niet eens waar ik werkte). Geweldig. Hij feliciteerde mij op mijn verjaardag en vroeg wanneer ik mijn cadeau op kwam halen, waarop ik antwoordde dat ik graag wilde slapen. ‘Kom dan hiernaartoe, ik ben jouw cadeautje! Slapen wij samen!’. Nog geweldiger.

Stiekem vond ik deze aandacht in het begin heel erg leuk. Ik ben inmiddels negentien en hij zag mij al die tijd wel zitten, maar was te bang om mij aan te spreken. Ik hoor wel vaker dat ik soms best ‘onaardig’ kijk, maar mijn gezicht zit zo simpelweg het lekkerst. Na een tijdje begon ik het wel vervelend te vinden, voornamelijk omdat hij mij zo enorm aan vaak bleef klikken en steeds een antwoord terug verwachtte.

Eind mei ging ik geld inzamelen voor vrouwen en kinderen in Afrika, waar ik pas 4 uur ’s ochtends klaar mee was. Zo moe als ik was, moest ik met een nachtbus meteen door naar mijn werk. Zodra mijn vriendin hier lucht van kreeg, bood zij aan de wekker te zetten om mij een lift naar mijn werk te geven: mijn veiligheid was belangrijker dan haar slaap. Ik zou namelijk anderhalf uur onderweg zijn met deze nachtbus. Superlief! Dit had ik totaal niet verwacht. Zodra ik op Facebook plaatste hoe blij ik met haar was, klikte de jongen mij weer aan. ‘Waarom vroeg je mij niet? Je weet toch dat ik alles voor je zou doen! Ik slaap meestal toch laat. Mocht er nog zoiets voorkomen, dan kan je mij gewoon bellen’. Ik kreeg spontaan een zwak voor deze jongen, aan wie ik mij eerst nog irriteerde. Ik ga liever met de nachtbus, omdat ik niemand wil lastigvallen (mijn vriendin stond erop). Hem zou ik dan ook nooit bellen, maar dit gebaar vond ik zó lief! Mijn jongensvrienden zeiden dat het normaal is om te doen als iemand écht verliefd is, maar eigenlijk geloofde ik niet dat deze jongen mij nog steeds leuk zou vinden na vijf jaar. Ik dacht dat hij gewoon een beetje aan het ‘spelen’ was. Men zegt niet voor niets dat de aanhouder wint, maar geldt dat nu ook? Laat ik hem nu toch echt winnen?

Zijn jullie weleens in een relatie terecht gekomen met iemand die je eerst eigenlijk niet zag zitten?
Evelynn
Goh, bijzonder! Ben benieuwd naar hoe het verder verloopt.
13-02-2017 18:35
13-02-2017 18:35
DvdVelden Blog
Yes... Spijt van.. Misschien wel ja.. Deze is wat gevoelig op het moment.
13-02-2017 18:16
13-02-2017 18:16
notifications_noneadd
02-11-2018 18:09
2 volgers , 1 antwoord