Wanneer ik COD speel

Wanneer ik COD speel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het was laatst de bedoeling dat ik uit zou gaan, maar stuk voor stuk zeiden mijn vriendinnen af. Zo’n zin als ik had om wat leuks te doen, zo gezellig vond mijn beste vriend het dat ik even langs kwam om te gaan gamen. Hoop ik. Vast wel. Ik moet bij voorbaat wel even opbiechten dat ik vreselijk ben om mee te gamen, omdat ik zo’n geweldig groot inlevingsvermogen heb.

‘Waarom vermoord je me? Vind je dat nou leuk? Word je hier blij van?’ was zo ongeveer alles wat ik die nacht zei. Zonder dat ik doorhad dat mijn mond bewoog, was ik druk in de weer met het uitvogelen van dit spel. Het was alweer elf uur en pikkedonker. Nog nooit had ik het gespeeld en nog nooit vond ik een spel zo snel zo geweldig leuk. Mijn ‘geweldig’ heeft in dit artikel geen sarcastische ondertoon: ik was super enthousiast (en blind) aan het schieten. Niels won praktisch alles van mij, maar zodra ik hem had vermoord sprong ik bijna van blijdschap op. Ik deed in het begin ook extra zielig, waardoor Niels mij al zijn trucs leerde. Geweldig was het om zijn reactie te horen: ‘Shit, ik vergeet steeds dat ik je dat heb geleerd’. Nadat ik hem zwaar had ingemaakt, natuurlijk. Ahum. Ik had geloof ik maar drie van de honderd rondes gewonnen of zo, maar het verliezen vond ik totaal niet erg. Ik leefde mij helemaal in en vond het helemaal geweldig.

Schieten. Dat is mij toch even een kunst. Ik speel heel veel schietspellen, super leuk vind ik die. Maar ik werd deze keer meegetrokken in mijn eigen enthousiasme. Wanneer ik weer zo’n geweldig nieuw wapen had, wilde ik het liefst zoveel mogelijk schieten. En dan schoot ik natuurlijk weer zoveel, waardoor mijn kogels opraakten en ik werd vermoord. En toen ik weer tot leven kwam, had ik weer kogels en probeerde ik het nogmaals en nogmaals en nogmaals. Ik ben nog nooit zo vaak gestorven in één nacht. Voordat ik er erg in had, was het alweer half vier en was ik vergeten dat ik acht uur moest werken. Die werkdag was zeer zwaar en duurde zeer lang, maar gelukkig blijven klanten mij leuk en vriendelijk vinden, waardoor ik het alsnog erg gezellig had.

Wanneer ik Call of Duty speel, verlies ik. Maar dat is niet erg.

Wie wil er de volgende keer tegen mij gamen? Overwinning gegarandeerd.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kom leaguen dan!! mijn in game is "SnakeWithoutMana" add me:D weet zeker dat je dat dan ook leuk vind, waarschijnlijk speelt Niels dat ook!!
| 05:48 |
Nou dan niet he!!:p
| 19:10 |
Haha, leuk geschreven!
| 17:01 |
Hahahhaa een geweldige geschreven! Ik ben fan :)
| 23:23 |
Geweldig hoe jij dit verteld.
Super jou stukken!
En de vragen onder het gamen.. Look like me.. haha
| 18:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen