×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


DIY Vaderdagcadeautje voor de liefste papa

DIY Vaderdagcadeautje voor de liefste papa


Op zoek naar een leuk vaderdagcadeautje? Eentje die persoonlijk is? Eentje die je zelf hebt gemaakt? Eentje waar je vader écht wat aan heeft? Eentje waar je tijd en liefde in kan steken? En die altijd lukt? Dan heb ik goed nieuws voor je; je mag stoppen met zoeken. Een DIY vaderdagcadeautje voor de liefste theeleut; customize jouw eigen thee.

Toen ik op zoek was naar een cadeautje voor mijn eigen papa, kwam ik het tegen. Een download van theezakjesverpakkingen. Aangezien mijn vader dol is op Engelse thee leek dit me perfect. Ik kreeg de keuze uit printbare verpakkingen, kleurplaatverpakkingen en blanco verpakkingen. Ik heb de laatste gekozen en ben aan de slag gegaan.

Foto

De blanco template kan je namelijk zo invullen als jij wilt, waardoor het echt een persoonlijk cadeautje wordt. Ik heb foto´s opgezocht van mijn vader en mij en heb deze op de voorkant geplaatst. Ook de labeltjes heb ik voorzien van een leuke foto. In word is dit heel gemakkelijk te doen door de verhoudingen van de foto aan te passen. Beetje draaien, beetje snijden et voila!

Foto

Ontzettend leuk om door al mijn foto´s heen te gaan. Toen de foto´s er eenmaal op stonden, heb ik het uitgeprint. Ik heb 12 verpakkingen gemaakt en dat was doable. Op de achterkant heb ik een tekst geplaatst welk passend was bij een foto. ´Thee strongest.` of `Thee sweetest. ´ Zo leg je de link met de thee weer. Natuurlijk allemaal in een ander font en met verschillende kleurtjes.

Foto

Knip dan alles uit en vouw de verpakkinkjes. Voorzie de theezakjes van een label en leg ze in de verpakking. Ik heb de sluiting dicht gemaakt met een klein stukje plakband, vanwege een lijmtekort. Alle zakjes in een theedoosje, welk je eventueel ook zou kunnen stylen en dan is je cadeautje klaar. Was ontzettend leuk om te doen!

Bij iedere keer dat jouw vader thee drinkt ziet hij weer een andere foto en een andere quote. Zo maak je de Engelse melange zonder suiker, toch nog zoet. Fijne vaderdag♥


Liefs,

Vera


Klik hier voor alle templates.

http://www.veraderuiter.com/full/-diy-vaderdagcadeautje-voor-de-liefste-papa