×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Op en neer naar Berlijn


Ben vanmorgen weer terug gekomen van een rit Berlijn.

Samen met een uitzend collega en een volle bus passagiers dus dan is er weinig slapen aan. Gezellige collega helaas gaat die al weer weg want hij heeft een vaste baan gevonden. Dus nu moet ik het volgende week weer met een andere collega doen. Helaas zijn die vaak ouder dan mij. Meestal heb ik dan de pech dat ze doen als of ze alles weten want hun rijden langer blablabla iets waar ik slecht tegen kan. Maar goed volgende week maar zien wie ik mee krijg. Over 6 weken is mijn vaste maat weer terug van vakantie. Mag van mij wel snel voorbij gaan elke keer een ander is ook irritant.

Maar goed dat overleven we ook wel weer.


Afgelopen donderdag nacht ook nog een grens controle gehad en alle passagiers hadden alles netjes voor elkaar gebeurt vaak wel anders. Ben benieuwd wat ze vannacht gaan vinden in de bus haha.

Tot later ;)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts