×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Commentaar hebben op andermans leven.

Commentaar hebben op andermans leven.


Ik hoor het maar al te vaak. Mensen die commentaar hebben op iemand anders zijn/haar leven. Alles wat ze doen en laten, moet er altijd iemand zijn die erover moet gaan praten in de negatieve zin. Maar wat bereik je ermee? Zelfmedelijden?

Ik vind het dan ook erg als je er dan ook kinderen erbij begint te betrekken.


Waarom doen mensen dit?

De mensen die dit doen, zijn uiteindelijk jaloers op jou leven. Want wat is er leuker dan een leuk leven van een ander af te breken, dan over uw leven te praten. De mensen die zo doen, hebben zelf niet echt een goed zelfbeeld. Ze hebben weinig zelfvertrouwen, en ze hopen om op die manier meer zelfvertrouwen te krijgen.

Is dit dan eerlijk verdient? Ik bedoel maar, is het eerlijk om iemand af te kraken om uw eigen hoger te kunnen prijzen? Zou het niet leuker zijn om op een eerlijke manier zelfvertrouwen te krijgen. Zonder iemand te beledigen.


Houd kinderen erbuiten.


Als je in een scheiding zit, heb je nogal gemakkelijk de neiging om de andere partij te gaan beklappen. Sterker nog, als er kinderen bij betrokken zijn, dan hoor je hen eruit te houden. In tegenstelling tot wat ik zelf moet meemaken.

Mijn man is al lange tijd gescheiden. Maar ik moet dan via de kinderen te horen krijgen, hoe zijn ex over mij denkt. Niet dat mij dat raakt, maar waarom kinderen bij betrekken?

Ook als wij elkaar ergens tegenkomen, dan hoor ik hun vanalles zeggen tegen elkaar, commentaar op wat ik aanheb.

Oke, ik geef toe, ik volg graag de laatste mode trends, en ik kom altijd met gesminkte ogen naar buiten. Is dat nu echt een reden om zo over te doen? Mij zie je niet lopen met een joggingbroek ofzo. Ik zie er graag goed uit. En als dat een reden is om iemand af te breken, dan ben je zielig bezig.


Goede raad.


Begin eerst naar je eigen te kijken, voor je iets begint te zeggen over iemand anders zijn leven. Uiteindelijk zijn het die waarvan het leven overhoop ligt, die het meeste kritiek hebben op anderen. Begin eerst bij jezelf, voor je over andere begint. Veel plezier!!


Butterfree X
Je hebt helemaal gelijk. Ze moeten een naar hun eigen leventje kijken. En geloof me dan hebben ze het al druk genoeg.
12-09-2017 14:51
12-09-2017 14:51