×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Even wat uitleg van Wolfpack

Even wat uitleg van Wolfpack


Ik liet een kameraad me blog lezen om een eerlijke mening te geven over me schrijfstijl. En die kwam met een aantal punten waar ik me toch wel in wil verduidelijken.

* Catchy titels, maar veel geblaat weinig wol. Weinig bijzondere inhoud. <> Ok misschien heeft hij wel gelijk, maar dit is me schrijfstijl (sorry). En ook voor de mensen die denken dat ik het voor de YP's doe, nee die boeien me heel weinig. Anders zou ik wel meer schrijven.

* Haal je artikelen eens door een spellingschecker, of laat het iemand nalezen voor je het plaatst. <> Ja sorry, ik ben niet perfect kwa schrijven. Maar zolang we elkaar begrijpen, dan is het toch goed?

Ik doe dit voor me lol, gewoon om af en toe me ei kwijt te kunnen over diverse onderwerpen. Niets meer of minder. En om soms een discussie op gang te krijgen. Wat ik al zeg bij me hoofdpagina, ik ben niet vies van discussie's ieder mag een mening hebben, sorry dat in veel dingen mijn mening net iets anders is als standaard. Ik heb misschien door me werk net iets andere dingen meegemaakt en gezien dan een ander, dat ik daardoor anders denk. Maar ook als ik later vind dat ik fout zat, maak ik ook openlijk me excuus en probeer ik er iets van te leren. Het leven is 1 groot leerproces, en je bent immers nooit te oud om te leren.

Mochten er nog vragen zijn aub in de comments, ik zal ze eerlijk beantwoorden.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties