×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Het is tijd om verder te gaan

Het is tijd om verder te gaan


Beste allemaal,

Het is tijd om verder te gaan…

Na wat wikken en wegen de afgelopen tijd, is de tijd aangebroken voor mij om weer verder te gaan. Verder te gaan met en in het echte leven. Heb besloten om mij van alle social media af te melden. Dat betekend ook afmelden van Yoors. Yoors kwam (zoals alles) op het juiste moment in mijn leven. Een pracht medium welke mij de gelegenheid bood om mijn verhaal te mogen kunnen doen. De warme deken die hier over mij heen is gelegd zal ik altijd bij me blijven houden.

De beslissing om mij af te melden van alle social media is eigenlijk heel simpel voor mij. Als je verder wilt groeien zal je het zelf moeten doen. Ik ben altijd een self-made man geweest en dat zal niet veranderen, tenzij ik dat wil. De diepere lagen van het “zijn” staan niet op social media. Als je dieper wilt gaan zal je jezelf moeten losweken daarvan. Het rumoer van social media werkt eerder tegen mij dan voor mij. Heb zwaar behoefte om te verhuizen naar de stilte en een beïnvloedings- vrije omgeving. Ondanks dat ik volgens sommige mensen veel heb meegemaakt, en ik 54 jaar ben, zie ik mijzelf als een klein kind welke moeite heeft de eerste trede te nemen. De treden naar en in mijzelf.

Het vertrouwde wat je hier vind voelt prettig en goed, maar datzelfde vertrouwen zorgt er ook voor dat ik niet verder groei. Daarmee kan vertrouwen verlammend werken, immers, ik ben nog maar dat kind van 54, en heb nog heel veel te leren! Heb hier veel gelezen en ook geleerd, maar, tot de conclusie gekomen dat het niets meer is dan kennen en herkennen, en herkennen en kennen. Dat is voor mij de ultieme reden om “tot ziens” te zeggen, uit te stappen, en een volgend pad te zoeken.

Wil vandaag nog even nadenken aan wie ik mijn yoors-punten doneer. Heb er al een aantal op het oog, maar mocht je een hint en/of tip willen geven, hoor ik het wel. Zal mijzelf vanavond definitief afmelden. Mocht je nog iets willen kopiëren/plakken, ga je gang. Doe er mee wat je wilt, its yoors…

Het gaat te ver om ieder persoonlijk te bedanken voor jullie inzichten en wijze lessen, ik zal ze zeker meenemen als ik de eerste trede ga beklimmen.

Dank jullie wel! Het gaat jullie goed!

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties