×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Dank jullie wel, het komt goed :)

Dank jullie wel, het komt goed :)


Nu maar even twee blogs achter elkaar. Want wat helpt het van mij af schrijven goed. Wat helpt het mij goed om bij elke reactie na te denken en te schrijven. Met het vorige blog wat ik schreef zette ik voor mijzelf neer wat er deze week nog meer op mij af kwam en besefte ik op het laatst wat er vorig jaar gebeurd is. Wat ik heb moeten doen en regelen. Met dat ik bij de laatste alinea kwam en ik neer schreef dat ik wel voor hetere vuren heb gestaan had ik zoiets van kom wat is dit allemaal voor onzin wat ik over mij heen heb gekregen die maandag. Ze hebben geen flauw idee waar ik rekening mee moet houden en al dat soort dingen.

Door al jullie reacties op mijn blogs de afgelopen dagen en de reacties die ik weer terug gaf weet ik weer wat ik gepresteerd heb, waar ik sta en ook dat wat er momenteel gebeurd is heel vreemd is. Ook door de telefoontjes met mensen die mij wel snappen en mij wel willen begrijpen begint het kwartje te vallen. Op dit moment ben ik wel boos en verontwaardigd om wat er gebeurd is en ook op die genen om wie het ging. Dat kan ik handelen, daar kan ik mee omgaan. Dat kan ik ook binnen houden en op een veilige plek er uit stomen. Maar kom op zeg ga eerst maar eens in mijn schoenen lopen voor je een oordeel geeft.

Nu zorgen dat ik dit vast houd. Dan heb ik ook weer tijd voor andere belangrijke dingen die de komende maanden moeilijk genoeg zullen zijn.

Dank jullie wel voor jullie lieve en bemoedigende woorden. Dit alles heeft mij enorm goed geholpen!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties