De verbeteringen van YAMA.


Naar ons wordt geluisterd.

Sinds YAMA actief is, is er best wel gemopperd. Begrijpelijk omdat er wel heel wat veranderd is. Waar ik heel veel moeite mee had dat waren de beperkte tekens van de reacties. Meerdere van ons hadden hier problemen mee. Nu zocht ik wel truckjes zoals het weglaten van de punten. Daarna start ik weer met een hoofdletter zodat het duidelijk is dat je weer aan een nieuwe zin begint. Ook woorden weglaten die niet echt noodzakelijk zijn is een optie. Alleen dan werden het erg korte en zakelijke reacties. Gelukkig is naar deze feedback (dit commentaar) geluisterd en kunnen we nu heel wat meer tekens gebruiken. TOP!

De gelezen blogs.

Waar ik ook moeite mee had dat was dat we geen blogs meer konden wegklikken en dat de blog die ik al gelezen had niet meer weg gingen uit "mijn feed". Nu keek ik net op deze feed en ik zag dat de kruisjes weer terug waren en dat de blogs die ik aanklikte weer verdwenen. Ook hier voor zeg ik weer TOP!

Reacties in het postvak.

Ook ben ik blij dat we weer een bericht krijgen dat er iemand heeft gereageerd op een blog van mij. Dat was dan wel korte tijd weg en vrij snel opgelost maar ook dit mag genoemd worden.

Gratis reageren.

Pluspunt is ook dat je geen yps hoeft te betalen om te reageren. Dit is voor diegene die weinig bloggen wel zo fijn. Zo kunnen zij gewoon reageren zonder dat ze een inleg moeten betalen. Top!

Kleine tips

Nu is het nog even wachten tot de cadeautjes terug komen. Daar kijk ik echt naar uit! Als ik nog één tip mag geven over de reacties dan is het deze:
Met dat de reactie mogelijkheden groter gemaakt zijn loopt de tekst in elkaar over. Dus de ene reactie overlapt de andere. Dat is erg lastig om te lezen. Het zou nog beter zijn wanneer dit niet meer zou gebeuren.

Upvote systeem.

Het upvote systeem vind ik nog steeds niet leuk. Ik maak er wel gebruik van bij blogs (ook van mijzelf) waarvan ik vind dat ze onder de aandacht gebracht moeten worden. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat we geen yps meer krijgen voor een reactie, zowel gegeven als gekregen. Er zijn mensen die nu eenmaal heel weinig blogs schrijven of die minder views krijgen dan een gemiddelde blogger hier. Hun zijn bijna verplicht om mee te doen aan het upvoten van blogs.

Het komt goed....

We/ik wacht nog even verder af hoe het gaat, het belangrijkste voor mij is aangepast en komt terug. Dank voor het luisteren naar ons/mij en het aanpassen van dit soort dingen.