Een bloem voor mijn lief....


Wellicht zijn er mensen die dit herkennen, die verrekte bijzondere dagen. De verjaardagen/geboortedagen van de een of de ander. Trouw en andere van deze dagen. Ik heb hier een plankje met foto's en spulletjes van mijn man. Het was eigenlijk de bedoeling dat de urnen en het asbeeld hier ook zouden staan maar onze zoon pakt dit soort dingen gewoon op en gaat er mee rommelen. Ook de bloemen die ik koop of uit de tuin pluk zet ik hier neer. Vandaag precies 6 jaar geleden zaten we bij de notaris om ons samenlevingscontract te tekenen. Vandaag dus twee bloemen in plaats van één.

Dit is zes jaar geleden. We tekende ons samenlevingscontract om er zo voor te zorgen dat er zaken goed geregeld waren. Dat niemand zomaar aanspraak kon maken op de spullen van een ander mocht er iets met één van ons gebeuren. Het is nu een dubbel gevoel maar het was een belangrijke stap voor ons samen.

Vandaag twee rozen. Twee kleuren de een voor mij de ander voor mijn man. Op dit soort dagen wil ik op deze manier extra aandacht geven aan mijn man, de vader van mijn zoon.