Een rustige en gewone ochtend.

Een rustige en gewone ochtend.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Zo ik zit er even voor. Zoonlief op school gebracht, en ik heb vandaag een groot deel van de dag mijn handen vrij. Omdat ik mijzelf beloofd heb om voor vrijdag mijn containers vol te hebben en weer aan de weg te kunnen zetten besloot ik om een poosje in de tuin te werken. Die staat immers vol met gras en planten die ik er voor een groot deel uit wil hebben. Nu dat even klaar is voor nu ga ik eens de uitdaging van vrij schrijven aan. Wie weet lukt het nog goed ook.

Zo zit ik nu dus lekker naast het open raam te bedenken waar ik dit blog vol mee kan typen. Ik geniet ondertussen ook van een stukje kwarktaart welke ik gisteren met zoonlief heb klaargemaakt. Het nadeel van een taart bakken of klaarmaken is dat ik deze niet samen met mijn zoontje kan opeten. Hij lust namelijk geen taart. Vraag mij niet waarom want dat is meestal altijd wel gissen. Ik vermoed dat het te maken heeft met de structuur van de taart en dat hij die niet durft te eten. Het is te zacht, voelt te vreemd of wat dan ook. Hij wil zelfs niet eens een klein likje proeven. Dus ben ik genoodzaakt om het alleen op te eten. Ach leuke vervanger voor de lunch denk ik dan maar.

Zo met dat raam open is het best nog wel een herrie. Ik woon nu niet echt aan een rustige straat. Gelukkig is het wel een eenrichtingsweg. Ja voor auto's. Maar heel veel automobilisten letten niet op en rijden toch nog tegen het verkeer in. Aan de andere kant kan ik mij wel een klein beetje voorstellen dat ze het doen omdat het een onhandige verkeerssituatie is. Je hebt voor de straat waar ik woon een kruising. (juist ja 4 wegen die op elkaar uitkomen) Deze zijn zo ingedeeld dat er 2 van de 4 wegen wel 2 richtingsverkeer is en 2 zijn dat niet. Niks gek mee zou je denken. Maar nu komt de clou.... die 2 andere wegen lopen niet door! Stel je komt van mijn straat aangereden kun je niet rechtdoor want de straat daar tegenover mag je alleen in van de andere kant. Hetzelfde geld dus als je van de andere kant komt. Anders gezegd kom je van mijn straat moet je of linksaf of rechts af. Hetzelfde geld voor de straat tegenover mijn straat. Maar toch, soms hoor je die auto's een dot gas geven dat je gewoon weet dat ze bewust tegen het verkeer in rijden. Ik denk wel eens van zet hier een politie agent en op een "goede" dag heeft die met een paar uur zijn dag loon er al uit aan bekeuringen. Oké dat is misschien een tikkie overdreven maar irritant is het wel.

Zo ik ga zo nog een paar foto's maken van de achtertuin en vandaag of morgen zet ik ze in een blog. Dan weten jullie een beetje hoe mijn wildernis eruit ziet hahahah.

Dit was mijn eerste experiment van vrij schrijven. Ik hoop dat jullie het eens leuk vonden om dit zo van mij te lezen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke invulling van het vrije schrijven!
| 18:20 |
Dank je wel 😃
| 18:24 |
Een geslaagd experiment! Leuk om te lezen!
| 18:05 |
Dank je wel.
| 18:11 |
hier verdwaalt iedereen, bij ons loopt de nummering door elkaar, een dronken ambtenaar?
| 18:04 |
mm wie weet 😉. In elk geval is het hier met opzet gedaan.
| 18:10 |
Soms zijn verkeerssituatie heel onduidelijk, zeker voor onbekenden. Je vrijschrijven is goed gelukt! 
| 12:20 |
Dank je wel, en ja het klopt verkeerssituaties zijn wel eens onduidelijk maar dan zijn er wel heel vaak vreemde hier in de straat.
| 13:00 |
Jij weet beter of dat zo is, veel vreemden in je straat. 
| 13:03 |
Het is ieder dag wel een paar keer raak. 😉
| 13:10 |
Ik snappum! 
| 13:24 |
een kind dat geen taart lust?dat lees ik niet vaak.
Meldt anders bij buurtagent de situatie bij jou voor in straat,haalt hij zijn target ook ;)
| 12:07 |
Ja gek he, ach het heeft vast te maken met het mondgevoel en hoe bepaalde taarten voelen. Mijn zoontje proeft niet alleen met zijn smaakpapillen maar ook met zijn gevoel. Hij houd graag van knapperige dingen.
Deze straat staat er om bekend en heel af en toe houden ze controle.
| 12:10 |
misschien een keer met lange vingers als bodem bedekker of in de kwark?
| 12:12 |
nah dat werkt niet. Gewoon lekker z'n gangetje laten gaan en geen druk er op leggen. Het is ook geen belangrijke voeding. Het is maar taart. Gezonde voeding vind ik belangrijker om goed te eten dan taart. Kinderen met autisme zijn nu eenmaal erg eigenwijs en kunnen goed koppig zijn als ze dingen niet willen.
| 12:18 |
Lekkere lunch eet jij :-)
Klinkt ook heel 'handig', die verkeerssituatie bij jullie ...
| 11:55 |
ja he dacht ik ook, ik kan het moeilijk slecht laten worden ;)
Het is inderdaad geen handige verkeerssituatie maar deze is al heel lang zo. Ik heb het vermoeden dat dit tegen het sluipverkeer is gedaan omdat dit ook een mooie route zou kunnen zijn naar de snelweg. Als je tenminste niet die verkeerssituatie zo had.
| 11:58 |
Hele leuke eerste vrij schrijven en mooi om te lezen. Geniet lekker van de taart en kan best als lunch vervanger hoor hahaha 
| 11:45 |
Dank je wel voor je compliment. En die taart das best lekker. Wie weet leert mijn zoon het ook nog een keertje te waarderen. Tot die tijd blijven het wel koekjes 😉
| 11:53 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen