Foto's van mijn voortuin.

Foto's van mijn voortuin.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik ineen eerder blog schreef verdienen mijn voortuin (en achtertuin) nu niet een schoonheidsprijs. Beide tuinen zijn nogal verwaarloosd en kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Ik had beloofd om een paar foto's te laten zien hoe de tuin er nu uitziet. De foto's zijn niet helemaal scherp maar dat komt door de zon die aardig haar best deed om de tuin uit te drogen.

In dit stuk van de tuin heb ik al aardig geruimd en leeg gehaald. Niet alleen struiken, gras en planten maar ook afval. De vaste plant die hier links voorin staat wil ik naar achteren halen en daar lekker groot laten worden. Ik geloof niet dat deze plant goed past in een heidetuin. 

Deze kant geeft een beetje weer hoe de andere kant er uit heeft gezien. Verwaarloosd vol met gras en veel te vol om echt mooi te zijn. Of maar een beetje mooi te lijken.

Binnenkort zal ik foto's maken van de achtertuin. Ik moet wel even wachten tot de zon goed staat anders worden foto's niet echt mooi.

Wil je reageren of gewoon meebloggen op dit gezellige forum? Word dan lid.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De hitte nu doet er geen goed aan he.. te heet ook om onkruid te wieden 
| 21:15 |
Het ligt er maar aan hoe je het ziet. Alles verdroogt en verdort wel als je het geen water geeft. Dus ook het gras en de wilde planten 😉 Als ik af en toe een beetje weet te plukken of te snoeien kan het wel.
| 21:23 |
Dat scheelt zeker ja
| 21:42 |
Daar kun je nog wel even mee vooruit :-)
| 18:23 |
Zeker weten. Het is gewoon een hele klus om dat gras er al uit te graaien. (stom grind en anti-worteldoek)
| 18:26 |
Dat gaat nog wel even tijd kosten om opnieuw in te richten. Maar als je steeds een stukje kunt doen komt dat vast wel goed. 
| 00:28 |
Dat is ook de planning. Maar wel proberen om iedere week de containers vol te krijgen.
| 00:32 |
Stukje bij beetje gaat het echt wel lukken; in de tuin werken geeft veel voldoening.
| 22:59 |
Wanneer mijn zoon thuis is geeft het wat stress maar wanneer hij niet thuis is en dus bijvoorbeeld op school is het best wel fijn. Ik moet hem namelijk best wel in de gaten houden en kan dan niet doorwerken.
| 23:13 |
Dat is begrijpelijk, ik heb begrepen dat hij nog klein is en dan heeft een kind veel aandacht nodig.
| 00:14 |
Het is vooral zijn autisme waardoor het lastig is. Als ik hem bijvoorbeeld roep dan komen de woorden niet altijd aan in zijn hersenen hoewel zijn oren prima functioneren. Ook kwam ik vandaag zomaar stenen in de steeg tegen die toch echt uit mijn achtertuin komen. Zoonlief had ze leuk door het hek gegooid. Zo zijn er tal; van kleine dingen waarom ik hen niet graag lang achter elkaar in de tuin heb als ik hem niet een beetje in de gaten kan houden. Wanneer hij buiten zit dan kan ik best wel binnen zitten maar de deur staat open zodat ik hoor wat hij doet en wanneer het nodig is grijp ik in en vaker nog kijk ik even of alles nog goed gaat.
| 00:30 |
Dat is nog een extra complicerende factor. Maar in de uren dat hij op school is, kun je naast je huishouden iig in de tuin bezig zijn. Het zal dan mss iets langzamer gaan, maar het heeft geen haast, toch?
| 00:43 |
Hij heeft nu 6 weken vakantie 😉 In september wil ik de eerste heideplanten in de tuin zetten. Verder heeft het geen haast en doe ik het rustig aan.
| 08:37 |
Goh wat veel ruimte 
| 20:54 |
Zeker en de achtertuin is nog veel groter.
| 22:23 |
Je hebt een flinke tuin, volgens mij ook een leuk huis.
| 20:19 |
Het huis is een gemeentelijk monument. De hele straat aan deze kant is zo. Het is wel een gezellig huisje maar echt groot is het niet. Met z'n drietjes was het zelfs een beetje krap. Twee slaapkamer is nu niet echt groot. Maar het was dit of een flat.
| 22:25 |
Jeee, wat een grote voortuin joh!
| 19:53 |
uhh ja eigenlijk een beetje te groot 😉
| 19:58 |
Flinke klus inderdaad, maar langzaam wordt het een mooie tuin!
| 16:03 |
Deel voor deel en voorlopig container voor container 😉
| 16:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen