Waarom ik niet terug reageer op mijn gedichten....


De afgelopen dagen heb ik weer gedichten gepost. De oplettende lezers is er inmiddels achter dat ik zelden terug reageer op de reacties die jullie plaatsen. Wellicht vragen jullie je af waarom. Eigenlijk, om eerlijk te zijn, lukt het mij niet goed om de juiste woorden te vinden om te antwoorden op jullie reacties. De gedichten komen heel dicht bij mij en voor mij is het dan lastig om een passend antwoord te vinden.

Ja ik vind jullie reacties allemaal lief, meelevend, warm, gevoelig en nog veel meer. Het lukt mij alleen niet om dit uit mijn toetsenbord te krijgen in een korte reactie terug. Ik krijg dan het gevoel dat ik afbreuk doe aan het gedicht wat ik zojuist gemaakt heb.

Dus bij deze wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor al jullie meelevende en lieve reacties. Ik lees ze allemaal, stuk voor stuk en ze maken mij regelmatig sprakeloos.

Liefs Annemiek