Blogplanner behoefte-peiling


Hallo allemaal!

Voor mij begint het belangrijk te worden om mijn bloggen te gaan plannen, verschillende catergorieen, verschillende platformen, reacties op anderen. Vragen komen in mijn hoofd als "welke foto's heb ik gebruikt in mijn eerdere blogs", en " wat is een logische volgorde als ik met mijn blog iets wil opbouwen" (bijvoorbeeld met mijn fotografietips).

Herkennen jullie dit? En kunnen jullie iets met een Blog-planner? Die wil ik gaan idealiseren aan de hand van jullie wensen en dan beschikbaar stellen via Yoors!

Graag hoor ik van jullie wat jullie in zo'n planner willen hebben staan! Dit voorbeeld is een planner per blog. Ik wil ook nog iets gaan doen met een lange-termijn-planning (met ruimte voor spontane re-acties en blogs).

PDF voorbeeld Blogplanner