Chat met zeer aantrekkelijke man.

Chat met zeer aantrekkelijke man.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik wist niet dat het bestond, maar vandaag had ik een chat met een wel heel aantrekkelijke man. Wat er gebeurde? je leest het hier.

Al even was het rustig op de chat en ik zat dan ook te wachten op een man die wilde chatten. Het berichtje dat er een chatter was verscheen eindelijk in beeld en dus accepteerde ik maar snel.


"Hey schoonheid!" zei hij, er van uitgaande dat het een man was gezien hij anoniem was aangemeld. "hey hey" antwoordde ik snel terug. "Ziet er goed uit hoor!" zei hij tegen me en voordat ik ook maar kon antwoorden zette hij zijn cam aan. Eventjes zag ik niets maar daarna verscheen er echt een heel aantrekkelijk persoon.

Wauw! dacht ik, maar dat zei ik natuurlijk niet om het niet te laten merken dat hij echt heel aantrekkelijk was. "Jij ziet er ook goed uit hoor" besloot ik te zeggen en voordat ik het door had was het bericht al verzonden. "Dankje babe" antwoordde hij en hij gaf een lief glimlachje. Die lach van hem deed me van binnen smelten, voor het eerst in 4 jaar had ik gewoon een aantrekkelijk persoon op de cam. "Waar kom je vandaan dan?" werd mij gevraagd. Shit! ik kon moeilijk zeggen waar ik echt vandaan kwam en dus besloot ik maar gewoon te zeggen dat ik uit Rotterdam kwam, dit staat namelijk op mijn profiel en kan ik moeilijk van afwijken. Toevallig kwam hij ook uit Rotterdam en meteen vroeg hij waar precies ik me in Rotterdam bevond. "Charlois" zei ik snel en al snel vertelde hij me dat hij vlakbij Zuidplein woonde. Oh wauw! was mijn reactie en hij gaf me weer een lief glimlachje.

Het leek een heel leuk gesprek te worden en een tijdje was dat het ook maar al snel sloeg het om. "Wil je afspreken met me" vroeg hij. "Nee sorry, ik vind je wel heel knap moet je weten! maar ik spreek nooit af met mensen van de chat" . Ik wilde heus wel! maar ik woonde niet in zijn buurt en ik heb een relatie dus het leek me geen strak idee. "pff! ook altijd het zelfde met jullie, eerst maken jullie mannen lekker en daarna is het af zien en doen jullie het alleen voor het geld!". Voordat ik kon antwoorden zette hij zijn cam uit en was hij verdwenen.

Zo zie je maar, denk je het leuk te krijgen met een klantje zijn ze alleen uit op daten. Wat een tegenvaller.

Groetjes en liefs, Veronica.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Haha misschien was tie wel wat anders van plan maar dat is wel snel afspreken zeg haha.
| 10:29 |
Ahh jammer zeg
| 10:02 |
Een tegenvaller voor de hunk bedoel je toch?
| 21:55 |
Eens met AnnaCatBb!
| 19:51 |
Ok, jij wilt alleen babbelen?
| 17:37 |
niet zo leuk
| 16:46 |
Heb je eindelijk een mooie man voor je, doet hij lelijk tegen je!
| 15:59 |
Oh dat lijkt me vervelend
| 15:54 |
Zeker heel vervelend, hij was namelijk echt heel aantrekkelijk.
| 15:57 |
Dat is rot
| 15:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen