GELUKKIGE VRIJDAG! (een korte introductie van mij-dag)

GELUKKIGE VRIJDAG! (een korte introductie van mij-dag)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Beste random lezer

Allereerst een héél gelukkige vrijdag gewenst. Mijn naam is Camille en ik ben songwriter en zangeres. Enkele andere interesses van me zijn koffie, katten, Netflix, (vegetarisch) eten, popcultuur en LGBTQ+ gerelateerde zaken. Ondanks mijn beroep en het feit dat ik me graag in het gezelschap van vrienden bevind, heb ik soms last van sociale angst en dan in het bijzonder om belachelijk gevonden te worden. Wat op zich misschien al belachelijk klinkt (of zit ik nu alweer te veel in mijn hoofd? Mogelijks wel.) Anyways... Verder ben ik een erg open persoon, ben ik de laatste om een oordeel te vellen over een ander en hou ik van de meest uiteenlopende zaken. Bij wijze van introductie post ik hier even een filmpje van een Living Room Session waarin je me aan het werk kan zien/ horen met een eigen song.

(Hopelijk) Veel luisterplezier!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk artikel. Maar misschien een domme vraag. Wat is LGBTQ?
| 12:19 |
Hey Isabelle! Dankjewel :) Dat is geen domme vraag hoor. LGBTQ is de Engelse afkorting (bij gebrek aan een Vlaamse of Nederlandse) voor lesbian, gay, bisexual, transgender en queer. Eigenlijk dus een beetje een uitbreiding van de term 'holebi'. En eigenlijk is het LGBTQ+ maar het plus-teken kon ik niet toevoegen in de tag! De plus staat dan voor alle andere geaardheden en genderidentiteiten.
| 13:16 |
oke ik had er nog nooit van gehoord. Dank je voor de uitleg!!!
| 09:42 |
Heel leuk om je te leren kennen!
| 15:00 |
:) Right back at ya! 'k Heb al meteen toffe dingen op je blog gezien btw.
| 18:19 |
Wow klinkt goed! Wou dat ik meer dan 5 sterren kon geven want dat verdien je!
| 13:18 |
Wat lief! Dankjewel :3 Ik zie dat zingen één van je hobby's is! Kei leuk :)
| 18:16 |
Ja klopt 1 keer een lied opgenomen en voor de rest weinig mee gedaan
| 18:26 |
Gewoon zingen voor je plezier is sowieso ook supertof toch!
| 22:29 |
Ik vind van wel!
| 23:08 |
Klinkt goed. Leuk om je blog te lezen en naar je muziek te luisteren
| 12:57 |
Hey! Super bedankt :)
| 18:14 |
Graag gedaan!
| 18:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen