×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Een Sprookje........


Ik was als kind dol op lezen en deze Passie heeft mijn Moeder me doorgegeven.   Mijn fantasie slaat op hol als ik een boek lees en nog meer als mijn moeder me een sprookje voorlas, en als ik droom. Dat hielp en helpt om me door moeilijke tijden heen te slepen.  In mijn Fantasie wereld is er altijd rust en geluk, alle kleuren zijn aanwezig. Energie is Zichtbaar om ons heen, we kunnen kiezen om te spreken, maar we kunnen ook zwijgen. Alle emoties delen we, en dat brengt ons in Harmonie.
Er is een Zon die met zijn zilveren lichtstralen elk oppervlakte beschijnt.  De Maan , krachtig en dromerig vervult onze donkere Nachten en laat elke wens werkelijkheid worden.
Als klein meisje speelde ik urenlang op een oude bezem en daarmee vloog ik overall naartoe.
Met een kruidenstamper , die ik leende van mijn moeder, maakte ik krachtige drankjes.
In mijn bloemenpersen lagen tientallen bloemblaadjes en blaadjes te drogen....
Onzichtbare personen lieten me nooit alleen, in mijn spelletjes sprak ik met ze, met dieren en planten.
Maar het kleine meisje werd volwassen.
Dus het Leven leerde me dat die Werelden niet bestonden. Het zijn alleen maar Sprookjes. Ik ben mezelf gaan afsluiten, geen dromen meer. Elke dag mee stromen in deze rivieren van Illusies.
Totdat ikzelf  kinderen kreeg, en zelf sprookjes ging voorlezen en verzinnen. Mijn magische wereld riep me, hij wenkte me, raakte me diep, en een zwakke energiestraal begon te bewegen en te groeien............................................................................

Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts