Perfect scrambled eggs


Mijn scrambled eggs vind ik het lekkerst als ze nog een beetje vloeibaar zijn. Ik heb geprobeerd het recept van Gordon Ramsay na te maken voor de perfecte scrambled eggs en het zijn de lekkerste scrambled eggs die ik ooit gegeten heb!

  1. Breek de gewilde hoeveelheid eieren in een pan en voeg wat blokjes (room)boter toe. 
  2. Zet de pan op gemiddelde warmte en wacht tot de eieren beginnen te koken.
  3. Als de eieren beginnen te koken haal je de pan van het vuur voor 20 seconden en begin met roeren. 
  4. Zet daarna weer voor 20 seconden terug op het vuur en roer weer. Haal ze na 20 seconden weer van het vuur af en roer. Doe dit tot de eieren klomperig zijn maar nog wel zacht en een beetje vloeibaar. Blijf constant roeren. 
  5. Voeg als de eieren klaar zijn een halve eetlepel crème fraîche, zout en peper toe. Voeg zout pas aan het einde toe anders krijg je waterige scrambled eggs!
  6. Serveer eventueel met tomaat en champignons.


Probeer dit recept ook uit. Ik maak voortaan mijn scrambled eggs altijd op deze manier, ik zou niet meer anders willen na dit geprobeerd te hebben! Laat in de comments weten wat jij er van vindt en hoe jij het liefst je scrambled eggs eet.