×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Eén ding dat ik jou wil geven!

Eén ding dat ik jou wil geven!


Prachtige uitspraak, vind ik. Kan jij geloven dat je bijzonder bent mensen om je heen? 
Geven mensen je terug dat ze je missen als je er niet bent? Zeggen ze dat je het goed doet? Of hoor je wel eens dat je er goed uit ziet? 


Misschien hoor je het niet dagelijks, ik geloof dat het van groot belang dat je dit af en toe eens hoort! Op je werk, van een goede vriend of vriendin die je al een tijdje niet meer sprak. Of één van je ouders die zegt dat je het goed doet. 

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit met regelmaat hoor. Toch zijn er ook momenten dat ik het compliment niet hoor en het afwimpel. Ik kan het dan niet aannemen, want ik heb maar een oud jurkje aan. Of zo lang was ik niet weg, we hebben vorige week nog gebeld.. Als ik hoor dat ik het goed doe, vind ik dat moeilijk te geloven, want dit of dat had ik wel anders aan kunnen pakken! 

Een compliment geeft iemand niet zomaar. Natuurlijk zijn er mensen die maar wat zeggen, maar je mag er vanuit gaan dat iemand die dichtbij je staat/van je houdt dat niet zomaar zegt! Dat zegt hij/zij omdat hij dat meent. En inmiddels heb ik wel geleerd dat het fijn is als je dat van die persoon aan neemt. Ik heb mij er bewust van geprobeerd te maken dat iemand een compliment geeft en laat dat binnen komen. Probeer het te voelen. En zeg dan dank je wel. Misschien zie je het zelf niet zo, laat de ander dan in zijn/haar waarde. Want hij/zij ziet het wel zo en wil het graag delen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties